1 All Systems Self Rinse Conditioning Shampoo

1 All Systems Self Rinse Conditioning Shampoo

Puhdistaa turkin perusteellisesti, virkistää turkkia. Käytetään, kun normaali pesu vedellä ei ole välttämätöntä tai ei mahdollista.
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5902194200417

Tuotekuvaus

Erikoiskoostumus poistaa likaa, estää karvojen "lentämistä", helpottaa kampaamista, mahdollistaa koiran tai kissan turkin ulkonäön parantamisen myös näyttelyssä. Sisältää vain luonnollisia ainesosia, jotka ovat terveellisiä iholle ja turkille. 

Se ei sisällä kemiallisia valkaisuaineita, peroksideja, alkoholia, öljyä tai silikonia - tuotteita, jotka vaikuttavat haitallisesti turkkiin ja ihoon.

Se ei muuta turkin väriä  ellei ennen sen levitystä ole käytetty valkaisu- tai vaalennusaineita.

Käyttö:
Ennen käyttöä shampoo tulee laimentaa vedellä suhteessa 1:5 (riippuen turkin likaisuudesta, se voidaan laimentaa  1:10). Levitä suoraan likaisille alueille.

Kostuta turkki shampoolla huolellisesti ja pyyhi sitten  pyyhkeellä tai paperipyyhkeellä.

 Tarvittaessa toista vaiheet, kunnes lika on kokonaan poistettu.

Koostumus:
Deionisoitu vesi, natriumlauryylialkoholietoksylaattisulfaatti, kookosöljydietanoliamidi, lauriinihappodietanoliamidi, kvaternäärinen keratiinihydrolysaatti, kollageenihydrolysaatti, bentsofenoni-3, PPG-12-PEG-65 lanoliiniöljy, aromi, metyyliparabeeni, sitruunahappo, natriumbentsiinihappo. kloridi, FD&C. Blue#1, FD&C. Punainen #40.