Animology Curly Coat Shampoo

Animology Curly Coat Shampoo

Kehitetty kiharan turkin hoitoon. Helpottaa myös takkujen selvittämistä. Kaurauute kosteuttaa , rauhoittaa ärsytystä, pehmentää ja kiinteyttää ihoa ja turkkia.

Kehitetty kiharan turkin hoitoon. Helpottaa myös takkujen selvittämistä. Kaurauute kosteuttaa , rauhoittaa ärsytystä, pehmentää ja kiinteyttää ihoa ja turkkia. Sheavoi elvyttää vaurioitunutta turkkia, ravitsee ja tekee turkista vahvemman. Miedot pesuaineet puhdistavat ihon ja turkin hellävaraisesti mutta perusteellisesti , poistaa epämiellyttäviä hajuja häiritsemättä luonnollista hydrolipidikerrosta. "Easy Rinse" -koostumus helpottaa huuhtelua ja lyhentää kuivaamisaikaa.Shampoo tekee turkin puhtaaksi, tuoksuvaksi, helposti kammattavaksi ja hyvin hoidetuksi.

Kuten kaikki Animology-shampoot, Dogs Body on suunniteltu kaikentyyppisille turkeille ja iholle, myös herkälle. Voidaan käyttää aikuisille koirille ja yli 6 viikon ikäisille pennuille . Shampoo on vegaaninen, tuotannossa ei ole käytetty eläinperäisiä aineita eikä niitä ole testattu eläimillä.

Huomautus:
Shampoota myydään kahdessa eri tilavuudessa: 250 ml ja 2,5 litraa. Shampoo 250 ml:n pakkauksessa on käyttövalmis, tarkoitettu kotikäyttöön. 2,5 litran kanisteri sisältää erittäin tiivistetyn shampoon (1:40) 

Koostumus:vesi, natriumlauroyylimetyyliisetionaatti, kokamidopropyylibetaiini, natriumkloridi, PEG-150-distearaatti, hajuvesi, polykvaternium-10, glyseriini, bentsyylihemiformaali, setrimoniumkloridi, PEG-40-hydrattu risiiniöljy, natriumbentsoaattiuute, natriumhydroksidi jauhosorbaatti , sheavoiuute, linalool

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: AN-815912
Tuotenumero: 5060180815141