Animology Dogs Body Shampoo

Animology Dogs Body Shampoo

Yleisshampoo kaikille roduille. Laimennus jopa 1:40
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 6 kpl
15 %
+ 3 kpl
10 %

 Miedot pesuaineet puhdistavat ihon ja turkin hellävaraisesti mutta perusteellisesti epäpuhtauksista ja tahroista, poistaa epämiellyttäviä hajuja häiritsemättä luonnollista hydrolipidikerrosta. B5-provitamiinin lisäys vaikuttaa positiivisesti turkin kuntoon vahvistaen ja kosteuttaen niitä. Ravinteiden ansiosta turkki on helppo kammata ja muotoilla pesun jälkeen. "Easy Rinse" -koostumus helpottaa huuhtelua ja lyhentää hoitoajan minimiin. Se on äärimmäisen tärkeää trimmaajan työskentelyssä ja erityisen kärsimättömien koirien  hoidossa. Shampoo jättää turkin täydellisen puhtaaksi, tuoksuvaksi, helposti muotoiltavaksi ja hyvin hoidetuksi.

Kuten kaikki Animology shampoot, Dogs Body on suunniteltu kaikentyyppisille turkeille ja iholle, myös herkälle. Voidaan käyttää aikuisille koirille ja yli 6 viikon ikäisille pennuille. Sen vegaaninen kaava tarkoittaa, että tuotannossa ei ole käytetty eläinperäisiä aineita eikä niitä ole testattu eläimillä.

Huomautus:
Shampoota myydään kahdessa eri koossa: 250 ml ja 2,5 litraa. Shampoo 250 ml:n pakkauksessa on käyttövalmis, tarkoitettu kotikäyttöön. 2,5 litran kanisteri sisältää erittäin tiivistetyn shampoon (1:40) , mikä on taloudellinen trimmaamoihin ja kasvattajille.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5060180810092