Artero Dfender Repair Cream 100ml - uudistava kosteuttava voide tassuille ja kirsulle 100ml

Artero Dfender Repair Cream 100ml - uudistava kosteuttava voide tassuille ja kirsulle 100ml

Voiteen valmistukseen on käytetty aloe veraa, shea voita ja vaseliinia

Artero Dfender Repair Cream on ammattimainen, uudistava kosteuttava voide lemmikkisi tassuille, kirsulle ja kyynärpäille. Sitä voidaan käyttää myös alueilla, joilla on muita ongelmia, kuten turkin irtoaminen, arvet, ihottuma tai hyönteisten puremat. 

Koiran ja kissan anturat altistuvat päivittäin erilaisille hankauksille, vammoille ja vaurioille. Heille erityisen haitallista ovat kävely asfaltilla, jäällä tai soralla. 

Käyttämällä Dfender-voidetta lemmikkillesi, vähennät kipua ja tulehdusta sekä uudistat vaurioituneita alueita.

Eläinten kirsu on karvaton alue, joka on erittäin alttiina auringon haitallisille vaikutuksille sekä jatkuvalle pintojen hankaukselle haistellessaan esim ulkoillessa maata. Ei ole harvinaista, että iho kuivuu ja halkeilee. Dfender-voiteen avulla pääset eroon kaikista näistä vaivoista.

Tämä voide käyttää Aloen antiseptistä, parantavaa ja kosteuttavaa voimaa parantamaan  haavoja ja halkeamia anturoissa, kirsussa ja kyynärpäissä.

 Sheavoi ja vaseliini kosteuttavat  ja muodostavat kalvon, joka estää kosteuden haihtumista iholta ja varmistaa maksimaalisen vaikutuksen useiksi tunneiksi.

Kalamiini poistaa kiristymisen tunteen iholta ja rentouttaa ihoa poistaen epidermaalisen vaurion aiheuttamaa kutinaa ja kipua.

Käyttöohje:Puhdista vain valittu ihoalue ja levitä voidetta hellävaraisesti hieroen. Voide muodostaa alueelle suojakalvon.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8435037183532