Baldecchi Absorbing Powder 90g + Show Tech No More Tear Stains 250ml - setti

Baldecchi Absorbing Powder 90g + Show Tech No More Tear Stains 250ml - setti

Poistaa tahrat ja värjäymät turkista. Suositellaan esim silmänaluskarvojen ja leuanaluskarvojen puhdistamiseen.

Baldecchin imukykyinen puuteri sopii kaikkiin koiran kehon kosteisiin paikkoihin (silmien alle, suun ympärille jne.) Sen sisältämä tärkkelys sitoo kosteutta ja pinta-aktiiviset aineet neutraloivat värjäymiä. Koostumuksessa oleva boorihappo estää punaisen ja ruosteisen värin muodostumisen turkkiin. Jauhe ei sisällä vehnäproteiineja, jotka voivat muuttua kosteudessa gluteeniksi. Ihanteellinen tuote koirille ja kissoille, joilla on valkoinen ja vaalea turkki, jossa kaikki tahrat ja värjäytymät näkyvät erityisen hyvin. Suositellaan esim seuraaville roduille: maltankoira, villakoira, bichonit, westie, shih-tzu, persialainen, jne
Käyttö:
Levitä Baldecchi Absorbing -jauhetta kosteille ja värjäytyneille alueille. Hiero huolellisesti, jotta puuteri tunkeutuu turkkiin aina iholle asti. Anna kuivua ja harjaa sitten ylimääräinen puuteri pois pehmeällä harjalla tai esim. hammasharjalla. Puuteri voidaan jättää turkkiin seuraavaan pesuun asti. Puuteri peittää hellästi turkkia ja estää kyynelten ja kosteuden imeytymisen.

Show Tech No More Tears  on suunniteltu koirille ja kissoille, joilla on värjäytymiä silmien alla. No More Tears -neste auttaa poistamaan värjäymät ja tahrat. Värjäytyneet karvat ovat epämiellyttävän näköisiä, etenkin valkoisilla ja vaaleilla koirilla ja kissoilla, minkä vuoksi päivittäinen hygienia silmien ja suun ympärillä on niin tärkeää. Nestettä suositellaan erityisesti roduille, joilla on lyhyt kuono. Säännöllinen käyttö poistaa ei-toivotut tahrat suuressa määrin.
Neste toimii hitaammin, joten joudut odottamaan hieman ensimmäisiä vaikutuksia. Muista, että tämä on vain kosmetiikka, joka hoitaa värjäytymiä. Jos silmävuotoa tulee paljon, mene eläinsilmälääkärille tai tarkista, ettei ongelma ole esimerkiksi huonosti valittu ruoka (yleisin allergeeni koostumuksessa on kana).

Käyttö:
Pese silmänympärysosat säännöllisesti, kahdesti päivässä, valmisteeseen kostutetulla vanulapulla.

Koostumus:
Pääaineosat ovat boorihappo (2 %) ja bentsalkoniumkloridi (0,1 %). Bentsalkoniumkloridi kuuluu kvaternaariseen ammoniumyhdisteeseen ja sille on tunnusomaista bakterisidinen vaikutus grampositiivisia ja gramnegatiivisia mikro-organismeja vastaan.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: BL-BALNMSET