Baldecchi Conditioning Shampoo

Baldecchi Conditioning Shampoo

Kun haluamme, että kissallamme tai koirallamme on pitkä, sileä ja suora turkki niin oikea shampoo on tässä.

Tuote helpottaa kampaamista ja sopii erinomaisesti turkin ravitsemiseen ilman liiallista puhdistamista. Se sisältää runsaasti E-vitamiinia sisältävää vehnänalkioöljyä , joka ravitsee ja suojaa vapailta radikaaleilta ja epäpuhtauksilta, proteiinit tunkeutuvat karvan rakenteeseen ja uudistavat sitä, ja provitamiini B5 vahvistaa, kosteuttaa ja uudistaa, uudistaa orvaskettä. Hedelmähappoesterit varmistat riittävän kosteutustason, sulkee turkin , jolloin se on sileä ja vaurioitumaton. Shampoo sisältää mietoja kasviperäisiä pesuaineita, jotka puhdistavat häiritsemättä orvaskeden lipidikerrosta, kuivattamatta tai häiritsemättä karvan rakennetta. 

Shampoon säännöllinen käyttö tekee turkista silkinpehmeän ja kevyen, helposti kammattavan, miellyttävän tuntuisen, kiiltävän ja luonnollisen kauniin. 

Käyttöohje: Laimenna 3-4 ruokalusikallista shampoota 0,5-1,5 litraan haaleaa vettä 10-15 kg painavalle eläimelle. Levitä puolet liuoksesta kosteaan turkkiin, hiero ja huuhtele. Toista tarvittaessa.

Huomautus: Vältä suoraa kosketusta silmiin. Jos shampoota joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä. Vältä lemmikkiäsi nuolemasta tuotetta pesemisen aikana. Säilytettävä poissa auringonvalosta.

Koostumus :

  • Amfoteeriset pinta-aktiiviset aineet (≥5 % ja >15 %), kationiset pinta-aktiiviset aineet (<5 %), ionittomat pinta-aktiiviset aineet (<5 %), kaliumsorbaatti, fenoksietanoli, hajuvesi, sitronelloli, hydroksisitronelaali
  • sisältää lisäksi: Triticum vulgare -alkio, B5-provitamiini, vehnäproteiinit, Arctium lappa
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8017865007190