Baldecchi Iole Nourishing Mask

Baldecchi Iole Nourishing Mask

ravitseva naamio pitkäkarvaisille koirille sisältää karitevoita, tiiviste

Sisältää runsaasti karitevoita, lanoliinia ja vehnäproteiineja. Karitevoi sisältää fytosteroleja, vitamiineja, rasvahappoja ja kivennäisaineita, jotka ovat välttämättömiä ihon ja turkin hyvinvoinnille. Kosteuttaa, kiinteyttää, vahvistaa ja ehkäisee katkeilua ja halkeilua.Pääsee karvatuppeihin, ravitsee niitä ja nopeuttaa uusien vahvojen, kimmoisten ja sileiden karvojen kasvua. Lisäksi se toimii suodattimena, joka suojaa auringonvalon haitallisilta vaikutuksilta. Lanoliinin lisäys pehmentää ja estää kosteuden haihtumista, ja vehnäproteiinit tunkeutuvat turkin rakenteeseen täydentäen menetyksiä, vahvistaen ja tasoittaen niitä. Naamion levittämisen jälkeen turkki muuttuu silkkisen sileäksi ja kiiltäväksi.

Käyttö:Kun olet pesty turkin sopivalla Baldecchci-shampoolla, levitä naamio kosteaan turkkiin anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele sitten huolellisesti. turkin tarpeesta ja kunnosta riippuen naamiota voidaan käyttää laimentamattomana tai lämpimään veteen liuotettuna. 

Vinkki:Yleensä hoitovoiteet tulisi jättää turkkiin  muutaman minuutin ajan, jotta turkki ja iho imevät ravintoaineet. Mitä pidempään pidät naamiota turkissa ovat  sitä enemmän aineita imeytyy. Yleensä min. 5 minuuttia.

Koostumus:

  • kationiset pinta-aktiiviset aineet (<5%), amfoteeriset pinta-aktiiviset aineet (<5%), hajusteet, heksyylisinnamalaldehydi, kanemyylialkoholi, kumariini
  • sisältää: karitevoita, lanoliinia, vehnäproteiineja
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: BAL-00593-