Baldecchi Revitalizing Conditioning Cream

Baldecchi Revitalizing Conditioning Cream

Elvyttävä naamio makadamiaöljyllä, kollageenilla, vehnänsiemenöljyllä ja E-vitamiinilla pitkälle ja sileälle turkille. Ravitseva ja kiitoa antava naamio.

Macadamiaöljy kosteuttaa, pehmentää ja tasoittaa turkkia ja tekee niistä kauniin kiiltävän. Saavuttaessaan karvatupen se vahvistaa niitä tehden karvoista vahvemmat, vähemmän alttiit vaurioille tai halkeileville latvoille. Se suojaa ihoa haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä. Kollageeni uudistaa karvan rakennetta, vahvistaa ja tekee niistä elastisempia. Vehnänalkioöljy, joka ravitsee ja suojaa vapailta radikaaleilta ja saasteilta. Lanoliini pehmentää ja muodostaa suojakalvon haitallisia ulkoisia tekijöitä vastaan. 

Naamion levittämisen jälkeen turkista tulee helposti kammattava, vähemmän takkuuntuva ja turkista tulee sileä

Käyttö: Turkin kunnosta ja tarpeista riippuen tuotetta voidaan käyttää joko suoraan tai vedellä laimennettuna. Levitä naamio pestyyn turkkiin, levitä huolellisesti ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Huuhtele huolellisesti haalealla vedellä. 

Vinkki:Yleensä hoitovoiteet tulisi jättää turkkiin muutaman minuutin ajan, jotta karvat ja iho imevät ravintoaineet. Mitä kauemmin ne ovat turkissa, sitä enemmän aineita imeytyy. Tämä aika on yleensä min. 5 minuuttia.

Koostumus:

  • kationiset pinta-aktiiviset aineet (<5%), amfoteeriset pinta-aktiiviset aineet (<5%), hajusteet
  • sisältää: kollageenia, vehnänalkioöljyä, makadamiaöljyä, lanoliinia, vehnäproteiineja
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.