Baldecchi Volumizing Bath Shampoo

Baldecchi Volumizing Bath Shampoo

keratiinia sisältävä shampoo, lisää turkin volyymia

Kollageeni ja keratiini ovat yksi turkin tärkeimmistä rakennuspalikoista, ja niiden vahvuus, rakenne ja kimmoisuus riippuvat niistä. Näiden kahden shampoon aineosan ansiosta voit saada turkkiin volyymiä.

Pesun jälkeen turkista tulee vahvempi, joustavampi, näkyvästi palautunut ja täyteläisempi, ilman staattista sähköä. 

Turkki saa takaisin elinvoimansa ja kiiltonsa. Lisäksi kollageeni ja keratiini auttavat uudistamaan ihoia, tunkeutumaan karvojen juuriin, ravitsemalla niitä ja saamalla turkin kasvamaan vahvemmaksi ja vähemmän alttiiksi haurastumiselle tai irtoamiselle. Shampoon hapan pH, joka on johdettu tuotteeseen lisätyistä hedelmähappoestereistä, mahdollistaa ihon oikeanlaisen kosteustason ylläpitämisen, sulkee turkin  tasoittaen karvaa.

 Mietojen pesuaineiden pohjalta valmistettu shampoo, jonka tehtävä on perusteellinen, mutta samalla hellävarainen iholle ja turkin rakenteelle, puhdistaa turkin pölystä ja muista epäpuhtauksista. 

Kaikille hiustyypeille soveltuva shampoo , helpottaa pitkien ja puolipitkien turkkien takkuuntumista

 Käyttö:Valmistele shampooliuos juuri ennen käyttöä. Käytä 2-3 ruokalusikallista shampoota jokaista koiran painokiloa kohden. Lisää shampoo haaleaan veteen, määrä riippuu koiran koosta ja likaisuusasteesta. Voit lisätä tai vähentää shampoon pitoisuutta omien tarpeidesi mukaan.

Esimerkkejä shampoon annostelusta:

  • noin 10 kg painava koira - lisää 3-4 ruokalusikallista shampoota 1-1,5 litraan vettä
  • koira, joka painaa noin 3-4 kg - lisää 2 ruokalusikallista shampoota 300-500 ml:aan vettä

Huomautus:Vältä suoraa kosketusta silmiin. Jos shampooa joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä. Vältä lemmikkiäsi nuolemasta tuotetta pesun aikana. Säilytä poissa suorasta auringonvalosta.

Koostumus:

  • shampoo sisältää: anionisia pinta-aktiivisia aineita (≥5 ja <15%), ionittomia pinta-aktiivisia aineita (<5%), amfoteerisia pinta-aktiivisia aineita (<5%), natriumbentsoaattia, fenoksietanolia, hajusteita, bentsyylisalisylaattia
  • lisäksi se sisältää: hydrolysoitua kollageenia, keratiinia, hedelmähappojen estereitä
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: BAL-00104-