Baldecchi White Hair Bath Shampoo 1 L

Baldecchi White Hair Bath Shampoo 1 L

Poistaa kellastumisia, värimuutoksia ja punertavia sävyjä turkista. Kirkastaa turkinväriä, kosteuttaa ja antaa kiiltoa turkille.

Valkoinen turkki on erityisen herkkä lialle ja kellastumiselle, joten se vaatii järjestelmällistä hoitoa ja huolenpitoa moitteettoman ulkonäön vuoksi. Baldecchi White Hair Shampoo sisältää hapettamattomia hiukkasia, jotka vaikuttavat optisesti karvaan vaikuttamatta niiden luonnolliseen rakenteeseen. Sen käytön seurauksena karvat palautuvat luonnolliseen väriin, kiiltävät kauniisti ja näyttävät terveemmiltä. Tämä shampoo poistaa värimuutoksia ja punertavia sävyjä sekä puhdistaa , virkistää ja rakentaa uudelleen ihon lipidikerrosta .
Siinä on pehmentäviä ja kosteuttavia hedelmäuutteita, jotka suojaavat ihoa ulkoisten tekijöiden haitallisilta vaikutuksilta. Hedelmähappoestereistä peräisin olevan shampoon hapan pH ylläpitää orvaskeden oikeanlaista kosteutta, sulkee karvan ja tekee niistä sileämpiä ja vähemmän alttiita vaurioille. Kasviperäisten herkkien pesuaineiden pohjalta luotu Baldecchi White Hair shampoo , jonka tehtävänä on tehokkaasti, mutta samalla hellävaraisesti puhdistaa iho ja turkki lialta ja muista epäpuhtauksista.

Ihanteellinen tuote kaikille valkoisille ja vaaleille roduille

Käyttö: valmista shampooliuos välittömästi ennen käyttöä. Käytä 2-3 ruokalusikallista shampoota jokaista koiran 10 painokiloa kohden 0,5-1,5 litraan lämmintä vettä. Lisää shampoo haaleaan veteen, määrä riippuu koiran koosta ja likaisuudesta. Voit lisätä tai vähentää shampoon pitoisuutta tarpeidesi mukaan.

Huomautus:
Vältä suoraa kosketusta silmiin. Jos shampoota joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä. Älä anna koiran nuolla pesun aikana turkkia jossa on shampoota. Säilytettävä poissa auringonvalolta.

Koostumus: 

  • Sisältää: Anioniset pinta-aktiiviset aineet (≥5 ja <15%), amfoteeriset pinta-aktiiviset aineet (<5%), ionittomat pinta-aktiiviset aineet (<5%), kaliumsorbaatti, fenoksietanoli, White Più (optiset kirkasteet), hajuvesi
  • myös: Chamomilla recutita, glyseriini, hedelmähappoesterit


 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8017865008067