Baldecchi White Shampoo in Pasta 1L

Baldecchi White Shampoo in Pasta 1L

Ammattimainen ja erittäin tehokas tahna shampoo valkoisille koirille. Puhdistaa turkin ja poistaa rasvan,kellastumat ja värjäytymät

Ammattimainen ja erittäin tehokas pasta shampoo valkoisille koirille.

Puhdistaa turkin ja poistaa rasvan,kellastumat ja värjäytymät ,jotka aiheutuvat virtsasta tai ruoasta. Poistaa harmaat sävyt, palauttaa turkin luonnollisen valkoisuuden ja kiillon. Sisältää suuren prosenttiosuuden aktiivisia aineita, anionisia pinta-aktiivisia aineita ja optisia kirkasteita, joten vain pieni annos riittää puhdistamaan turkin täydellisesti. Valmistettu luonnollisesta kookosöljystä, se ei sisällä hapettimia tai muita haitallisia aineita. Täydellinen tuote esim maltankoirille, villakoirille, westielle, bichon friseelle ,valkoiselle paimenkoiralle ja muille valkokarvaisille koirille. 

Käytä vain laimennettuna suhteessa 1:20 - 1:40. Shampoo saattaa muuttaa rakennettaan lämpötilan muutoksilla, mutta se ei menetä tehoaan.

Vinkki:
Tuote liukenee parhaiten kuumaan veteen - muista siis valmistaa liuos ennen pesua ja käytä vasta jäähtymisen jälkeen!

Käyttö: Levitä laimennettu shampoo turkkiin sienellä tai käsillä, hiero ja anna vaikuttaa hetken. Huuhtele huolellisesti vedellä, toimenpide voidaan toistaa tarvittaessa. Parhaat tulokset saadaan laimennettuna suhteessa 1:20 - 1:30. 

Pesun  jälkeen on parasta levittää Revitalizing Conditionig Creamia tai White Conditionig Creamia. Pidä pakkaus aina huolellisesti suljettuna.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: BAL-00583