Best Shot Equine Ultra Wash Shampoo

Best Shot Equine Ultra Wash Shampoo

erittäin hellävarainen shampoo kaikenrotuisten ja -väristen hevosten hiusten pesuun. Sisältää kaurauutetta, puhdistaa ihon ja karvan hellävaraisesti kaikista ep

Jojobaöljyn ja vehnäproteiinien lisäys tekee turkista ravitun, vahvistuneen, kosteutetun ja kauniin, antaa näyttävän kiillon. Alkuperäisen koostumuksen ansiosta tämä helpottaa huomattavasti takkuisen karvan selvittämistä ja aluskarvan irrottamista. Ei sisällä saippuaa, joten se ei vaahtoa liikaa ja on helppo huuhdella pois. Sen pH on tasapainotettu, se nopeuttaa karvan kuivumista ja helpottaa harjaamista pesun jälkeen. Minttuuute virkistää ihoa ja turkkia. 

Laimennus 1:14

Koostumus:Aqua (vesi), anioniset ja amfoteeriset pinta-aktiiviset aineet (kookosperäiset puhdistusaineet), kokamidopropyylibetaiini, hydrolysoitu kauraproteiini, vitamiinit (A, D, E), amodimetikoni, gylserolistearaatti, jojobaöljy, aloe barbadensis (spaloe), (vihreäminttu) & Mentha Piperita (piparminttu) kasvitieteelliset esanssit, DMDM Hydantoin (säilöntäaine), sitruunahappo (pH:n tasapainottamiseen)  

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: BS-00200-