Blovi Bed Gordon peti
Blovi Bed Gordon peti

Blovi Bed Gordon peti

Ihanat pedit koirille ja kissoille, Valmistettu Puolassa

Blovi Bed Gordon peti on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mikä tekee siitä vankan ja kestävän. Päällysmateriaali kohokuvioitu on erittäin mukavan ja miellyttävän tuntuinen. Pedit on myös erittäin tyylikkäitä ja sopii mihin tahansa sisustukseen. Kahden eri  kankaan yhdistelmä antaa tälle pedille ainutlaatuisen luonteen. Irrotettava tyyny takaa mukavuuden ja hyvät yöunet. Pedit on täytetty antiallergisella silikonilla, mikä tekee siitä turvallisen eläimelle. Blovi Bed Gordon -mallissa on sisäänommeltu vetoketju, jonka avulla päällinen voidaan irrottaa ja pestä pesukoneessatai käsinpesulla (käsinpesu / hienopesu). Valmistettu Puolassa korkealaatuisista materiaaleista.

Blovi Bed Gordon -sänkyjen mitat:

S-koon ulkomitat: 52x43x17cm

 M-Koon ulkomitat: 63x55x18cm

 L-Koon ulkomitat: 73x62x19cm

S-Koko pennuille ja toy roduille: mini-yorkshirenterrieri, maltankoira, papillon, kääpiöpystykorva, chihuahua, pekingeese,  toyvillakoira, kääpiöpinseri jne.

M-Koko pienille koirille/kissoille: Bichon Frise, Mopsi, Shih-Tzu, Bostoninterrieri, Basenji Bedlingtoninterrieri, Kiinanharjakoira,Keskikonenvillakoira, Länsiylämäänterrieri, Skotlanninterrieri, Kääpiösnautseri, Kiinanharjakoira, Cavalier King Charles Spanieli jne.

L-Koko  keskikokoisille koirille/kissoille: beagle, englanninbulldoggi, ranskanbulldoggi, mäyräkoira, pitbull, keskikokoinensnautseri, jackrusselinterrieri .

Annetut rodut ovat suuntaa antavia, valitse mittojen mukaan  

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: BL-BBG73-GR/GR-