Blovi Bed Verona peti
Blovi Bed Verona peti

Blovi Bed Verona peti

2 kokoa ,2 väriä

Pidä huolta lemmikkisi mukavuudesta ja terveellisestä unesta Blovi Bed -sängyillä! Jokaisella lemmikillä tulee olla oma paikka kotona, jossa hän tuntee olonsa turvalliseksi ja mukavaksi. Blovi Bed Verona tarjoaa lemmikillesi ihanteelliset olosuhteet lepoon, rentoutumiseen .Peti on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mikä tekee siitä vankan ja kestävän. Grafiitinvärinen ulkomateriaali (codura) kestää naarmuja, likaa  ja on myös helppo pitää puhtaana. Sängyn sivut ja sängyn alapinta on lisäksi täytetty antiallergisella silikonilla, mikä tekee sängystä erittäin mukavan. Sisäpuoli on päällystetty pehmeällä vaaleanpunaisella Minky-materiaalilla. Näiden kahden värin yhdistelmä tekee kokonaisuudesta tyylikkään ja sopii mihin tahansa sisustukseen.Verona-mallissa on patja joka on irrotettava ja voidaan pestä pesukoneessa. Lisäksi setti sisältää kauniin tyynyn, josta tulee jokaisen koiran suosikki pehmolelu. Pedin etuosassa on koristeluu, joka on ihana somiste petiin. Sivukahvojen ansiosta pedin siirtäminen on helppoa toiseen paikkaan. Tämä malli toimii erinomaisesti myös auton istuimena autolla matkustaessa.

Suositellut koirarodut tietylle koolle:

  • koko S pienille koirille / kissoille 6-7kg (47x44x41cm): Yorkshirenterrieri, malta, bichon frise, mopsi, papillon, kääpiöpystykorva, chihuahua,toyvillakoira, kiinanharjakoira, kääpiöpinseri jne.
  • koko M keskikokoisille koirille / kissoille, jotka painavat noin 7-10 kg (58x48x32 cm): Shih-Tzu, bostoninterrieri, ranskanbulldoggi, keskikokoinen villakoira, jackrusselinterrieri, westie, skotlannin terrieri, kääpiösnautseri, kiinanharjakoira, cavalier king charlesspanieli, mäyräkoira jne.
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: BL-BBV47-PK