Blovi Professional Rubber Left Stripping Knife

Blovi Professional Rubber Left Stripping Knife

ammattikäyttöön tarkoitettu trimmausveitsi mukavalla kumimaisella kahvalla, japanilainen teräs - vasenkätiselle

Blovin laadukkaat käsintehdyt klassiset trimmerit, jotka on omistettu vasenkätisille. Valmistettu erittäin huolellisesti, kaikkiin yksityiskohtiin huomiota kiinnittämällä. Terä on valmistettu korkealaatuisesta japanilaisesta 420 ruostumattomasta teräksestä, mikä tekee siitä vankan ja kestävän. Äärimmäisen ergonominen ja luistamaton kahva on kumipinnoitettu, mikä tekee siitä mukavan ja turvallisen kädessä. Valittavana on neljä erilaista hammasväliä, joista jokainen sopii erityyppisille hiuksille. Jokaisella trimmerillä on tietty väri. Suositellaan trimmerille ja kasvattajille, jotka arvostavat tuotteen korkeaa laatua. 

  • Extra Fine (violetti) - trimmeri, jossa on erittäin pieni hammasväli. Täydellinen yksityiskohtiin, kuten korville, päähän, kaulalle jne. Sopii myös erittäin ohuille ja herkille hiuksille.

  • Hieno (vaaleanpunainen) - trimmeri pienellä hammasvälillä. Täydellinen päähän, kaulaan ja yleiseen viimeistelyyn. Täydellinen keskikovalle hiukselle, esim. kääpiösnautserille.

  • Keskikokoinen (sininen) - trimmeri keskikokoisella hammasvälillä. Sopii useimmille karvakarvaisille roduille. Täydellinen koville ja suorille hiuksille.

  • Karkea (punainen) - leveä hammasleikkuri suurille roduille. Täydellinen paksuille, koville ja runsaille turkeille. Se toimii myös kiharan turkin kanssa, esimerkiksi joillakin terrierillä.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.