Blovi Professional Stripping Knife

Blovi Professional Stripping Knife

Ammattikäyttöön valmistetut laadukkaat, käsintehdyt klassiset trimmiveitset Blovilta. Valmistettu erittäin huolellisesti, kaikkiin yksityiskohtiin huomiota kiin

Laadukkaat, käsintehdyt klassiset trimmiveitset Blovilta. Valmistettu erittäin huolellisesti, kaikkiin yksityiskohtiin huomiota kiinnittämällä. Terä on valmistettu korkealaatuisesta japanilaisesta 420 ruostumattomasta teräksestä, mikä tekee siitä vankan ja kestävän. Miellyttävästä ja pehmeästä vaahtomuovista valmistettu erittäin ergonominen kahva sopii täydellisesti käteen, minkä ansiosta se lisää huomattavasti käyttömukavuutta. Valittavana on neljä erilaista hammasväliä, joista jokainen sopii erityyppisille hiuksille. Jokaisella trimmerillä on tietty väri. Suositellaan trimmaajille ja kasvattajille, jotka arvostavat tuotteen korkeaa laatua.

Japanilaiselle teräkselle 420 on ominaista korkea ruosteenkestävyys ja se ei värjäänny edes erittäin epäsuotuisissa olosuhteissa. Se on myös terästä, jolla on lisääntynyt iskunkestävyys, minkä ansiosta sillä on korkea kestävyys terän halkeilua  vastaan.

  • Extra Fine (sininen) - trimmeri, jossa on erittäin pieni hammasväli. Täydellinen yksityiskohtiin, kuten korville, päähän, kaulalle jne. Sopii myös erittäin ohuille ja herkille hiuksille.

  • Hieno (oranssi) - trimmeri pienellä hammasvälillä. Täydellinen päähän, kaulaan ja yleiseen viimeistelyyn. Täydellinen keskikovalle hiukselle, esim. kääpiösnautserille.

  • Keskikokoinen (vihreä) - trimmeri keskikokoisella hammasvälillä. Sopii useimmille karvakarvaisille roduille. Täydellinen koville ja suorille hiuksille.

  • Karkea (punainen) - leveä hammasleikkuri suurille roduille. Täydellinen paksuille, koville ja runsaille hiuksille. Se toimii myös kiharan hiuksen kanssa, esimerkiksi joillakin terrierillä.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: BL-TRS-EXR-
Tuotenumero: 5902194232500