Botaniqa Show Line Regenerate Boosting Serum - uudistava seerumi

Botaniqa Show Line Regenerate Boosting Serum - uudistava seerumi

Erittäin tehokas yhdistelmä valittuja aktiivisia ainesosia, jotka on suunniteltu uudelleenrakentamaan, kosteuttamaan ja ravitsemaan turkkia sen rakenteesta riip

Suositellaan säännölliseen käyttöön, erityisesti näyttelyiden välissä turkin kunnon parantamiseksi. Tuote lisää merkittävästi hoitotuotteiden tehokkuutta, vahvistaa niiden ravitsemuksellisia ja jälleenrakennusominaisuuksia. Se sisältää ainesosia, jotka suojaavat korkeilta lämpötiloilta ja keratiinia, joka suojaa turkkia tehokkaasti sotkeutumiselta ja huopaantumista vastaan. Seerumi helpottaa irrottamista ja sillä on antistaattinen vaikutus. Ravista hyvin ennen käyttöä. Sopii kaikille roduille, suositellaan pohjavillan uudistamiseen.Tuotetiedot:

  • Tuote sisältää: munauutetta, keratiinia, antistaattista kompleksia, vehnäproteiinia, silkkiproteiineja, Botaniqa kompleksia, Nori kompleksia
  • Tuote ei sisällä: parabeeneja, sulfaatteja, väriaineita, PEG:tä, silikoneja, ei alkoholia
  • Botaniqa Show Line sisältää 98,6 % luonnollisia ainesosia

Käyttö:Lisää seerumi shampoon ja/tai hoitoaineeseen. Suositeltu annos on 10-20 %. Lisää shampooseen mitattu määrä seerumia ennen sen laimentamista. Seerumi tulee sekoittaa perusteellisesti tuotteen kanssa, johon se on lisätty, ja jatkaa sitten kuten tavallisessa pesussa. Jos turkki on erittäin vaurioitunut, on suositeltavaa käyttää seerumia myös hoitoaineeseen tai naamioon.

Koostumus:Glyseriini, hydrolysoitu keratiini, hydrolysoitu vehnägluteeni, Botaniqa-kompleksi, Porphyra Umbilicalis -uute, hydrolysoitu silkki, hydrolysoitu albumiini, Cystoseira Compressa -uute, säilöntäaine.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5902768434248