Botaniqa - Show Line Serum Regenerate Boosting 250ml

Botaniqa - Show Line Serum Regenerate Boosting 250ml

Erittäin tehokas yhdistelmä valittuja aktiivisia ainesosia, jotka on suunniteltu uudistamaan , kosteuttamaan ja ravitsemaan turkkia sen rakenteesta riippumatta

Erittäin tehokas yhdistelmä valittuja aktiivisia ainesosia, jotka on suunniteltu uudistamaan , kosteuttamaan ja ravitsemaan turkkia sen rakenteesta riippumatta. Suositellaan säännölliseen käyttöön, erityisesti näyttelyiden välisenä aikana turkin kunnon parantamiseksi. Se lisää hoitotuotteiden tehokkuutta, vahvistaa ravitsemuksellisia ja rakenteellisia ominaisuuksia. Se sisältää korkealta lämpötilalta suojaavia ainesosia sekä keratiinia, joka ehkäisee erittäin tehokkaasti turkin takkuuntumista  ja huopaantumista, helpottaa pohjavillan irtoamista  ja poistaa sähköisyyttä turkista.

 Ravista hyvin ennen käyttöä.

Käyttöohjeet:Lisää seerumi shampoon ja/tai hoitoaineeseen. Suositeltu annos on 10-20 %. Lisää shampoon  mitatun  seerumia ennen shampoon  laimentamista. 

Seerumi tulee sekoittaa perusteellisesti tuotteen kanssa, johon se on lisätty, ja jatkaa sitten kuten tavallisessa pesussa.

 Jos turkki on erittäin vaurioitunut, on suositeltavaa käyttää seerumia myös hoitoaineeseen tai naamioon.

Koostumus: Munauute | Keratiini | Antistaattinen kompleksi | Vehnäproteiinit | Botaniqa-kompleksi | Norin kompleksi

Ei sisällä: Parabeeneja ,Sulfaatteja, Väriaineita,Silikonia, Alkoholia

Suositellaan kaikille roduille .Botaniqa Show Line sisältää 98,4 % luonnollisia ainesosia.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: SLRBS250