Clippercide - 5in1 500ml

Clippercide - 5in1 500ml

Suihke terien desinfiointiin, puhdistamiseen, öljyämiseen ja suojaamiseen

Ei sisällä aldehydejä. Desinfioi, voitelee, puhdistaa, jäähdyttää ja suojaa leikkurit ruostumiselta - kaikki yhdellä kertaa, yhdellä suihkauksella!

Laaja vaikutusspektri tuhoaa tehokkaasti bakteereja ( esim. Staphylococcus a., Pseudomonas a., Enterococcus h.), hiivan kaltaisia sieniä (Candida albicans) ja vaipallisia viruksia, kuten koronaviruksia esim. SARS (Covid-19), flaviviruksia hepatiitti B ja mm. C (HBV ja HCV), BVDV poksovirukset esim. Vaccinia virus (VACV), retrovirukset esim. HIV (AIDS), herpesvirukset esim. ihmisen herpesvirus tyypit 1 ja 2 (HHV-1 ja HHV-2).Turvallinen terveydelle

WHO:n suosituksen mukaisesti se sisältää propanolia, joka tuhoaa tehokkaasti COVID-19-koronaviruksen.

Clippercide ei sisällä aldehydejä, siinä ei ole tukahduttavaa hajua eikä se aiheuta allergisia reaktioita tai ärsytystä. Kone voidaan desinfioida asiakkaan edessä.

Turvallinen käyttää. Teriin kestävä suoja ruostetta vastaan. Clippercide ei sisällä etanolia, mikä vaikuttaa negatiivisesti terien laatuun. Se sisältää korroosionestoainetta, joka estää ruosteen muodostumisen ja pidentää  käyttöikää. CLIPPERCIDE myös uudistaa tehokkaasti vanhat koneet  ja poistaa ruostetta.

Suojavoitelu: Suihke muodostaa ohuen rasvakalvon vähentäen kulumista ja hidastaen terien tylsyyttä.

Perusteellinen puhdistus:Suihkupaine poistaa karvat, pölyn ja lian terien välistä - samalla kun puhdistaa pintaa.

Luotettava jäähdytys: CLIPPERCIDEssä on myös jäähdytystoiminto, joka mahdollistaa leikkurin häiriöttömän käytön. Sitä suosittelevat maailmanlaajuiset trimmauskoneiden valmistajat.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 72131