Diamex Argan oil shampoo

Diamex Argan oil shampoo

Sisältää luomu arganöljyä, jota kutsutaan "Marokon nestemäiseksi kullaksi". Kosteuttaa, vahvistaa, ravitsee, tasoittaa turkin rakennetta ja lisää kiiltoa.

Sisältää runsaasti vitamiineja, erityisesti A- ja E-vitamiineja, joilla on hoitava vaikutus ihoon, ja ne ovat tunnettuja uudistavista ja ikääntymistä ehkäisevistä ominaisuuksistaan. Hyödylliset rasvahapot ehkäisevät haurautta ja haurastumista. Öljy luo karvaan eräänlaisen suodattimen, joka suojaa sitä auringonvalon, kuivaimen kuuman ilman haitallisilta vaikutuksilta ja muilta haitallisilta ympäristötekijöiltä. Glyseriinin lisäys tekee karvasta kosteutetun, pehmeän ja sileän. Shampoo sisältää mietoja kasviperäisiä pesuaineita, jotka eivät ärsytä ja kuivata ihoa ja turkkia. Siinä on miellyttävä ja herkkä tuoksu. Ei sisällä silikoneja, parebeenejä tai fenoksietanolia. Tiiviste lainennus 1:8.

Käyttö:Turkin kunnosta riippuen levitä kunnolla laimennettu shampoo kosteaan turkkiin. Hiero vaahtoamiseen asti, anna vaikuttaa 2-3 minuuttia. Huuhtele sitten. Jos turkki on erittäin vaurioitunut, käytä shampoota laimentamattomana.

Ainesosat:
vesi, natriumlauryylisulfaatti, TEA-lauryylisulfaatti, glyseriini, oktyylidodekanoli, kokaamidi-DEA-glyseriini, argan bioöljy, hajuvesi, natriumbentsoaatti, sitruunahappo

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5425016854570