Diamex Easy White shampoo

Diamex Easy White shampoo

Vehnäproteiinia ja kookosöljyä, suositellaan valkoisille turkeille, laimennus 1:8

Diamex Easy White Shampoo on erittäin hellävarainen shampoo koirille, sisältää vehnäproteiineja ja kookosöljyä. Suunniteltu valkoisen turkin hoitoon.Käytön jälkeen väri on kirkastettu ja kiiltävä.

 Shampoo poistaa keltaiset heijastukset turkista. Shampoon sisältämät vehnäproteiinit rakentuvat turkin rakenteeseen täydentäen onteloita ja muodostaen turkin pintaan hoitavan kalvon, joka suojaa niitä vaurioilta. Shampoo tekee volyymia, kiiltoa ja turkin terveen ulkonäön.

Auttaa ylläpitämään ihon ja turkin oikeanlaista kosteustasoa. Kookosöljy kosteuttaa, vahvistaa, ravitsee, tasoittaa turkin rakennetta ja lisää kiiltoa. Sen sisältämät lukuisat vitamiinit, kivennäisaineet ja hyödylliset rasvahapot hoitavat ihoa ja turkkia. Ne nopeuttavat kasvua, estävät haurautta ja haurastumista. Lisäksi kookosöljy luo turkkiin eräänlaisen suodattimen, joka suojaa auringonvalon haitallisilta vaikutuksilta, kuivaimen lämpöltä ja muilta haitallisilta ympäristötekijöiltä.

Shampoo sisältää mietoja, ärsyttämättömiä kasviperäisiä pesuaineita. Se ei sisällä silikoneja, parabeeneja tai fenoksietanolia. 

Koostumus:
vesi, natriumpolyetyylilauryylieetterisulfaatti, kookosöljy, amidipropyyli-dimetyyliglyseriiniliuos, alkyyli-8-16-glukosidi, kokamidopropyylibetaiini, kokoglukosididekyylioleaatti, glyseriini, hydrolysoitu vehnäproteiini, 5 brono-5-nitro-1,3-väri, parfudi , sitruunahappo

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: DI-85005
Tuotenumero: 5425016850053