Diamex Oleogine hoitoaine

Diamex Oleogine hoitoaine

Uudistava kolloidinen hoitoaine luomu kookosöljyllä. Kosteuttaa, vahvistaa, ravitsee ja tasoittaa turkin rakennetta.

Orgaanista kookosöljyä sisältävä kolloidinen hoitoaine uudistaa kuivia, vaurioituneita ja hauraita turkkeja. Kosteuttaa, vahvistaa, ravitsee, tasoittaa turkin rakennetta ja lisää kiiltoa.

Kookosöljyn sisältämät lukuisat vitamiinit, kivennäisaineet ja hyödylliset rasvahapot hoitavat ihoa ja turkkia. Nopeuttaa turkin kasvua, estää haurastumista. Lisäksi kookosöljy luo karvaan eräänlaisen suodattimen, joka suojaa auringonvalon, kuivaimen kuuman ilman haitallisilta vaikutuksilta ja muilta haitallisilta ympäristötekijöiltä. Hoitoaine on koostumukseltaan erittäin miellyttävä ja tuoksuu miellyttävältä. Se ei sisällä silikoneja, parabeeneja tai fenoksietanolia, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita. 

Tiiviste, laimennus 1:8.

Käyttö:
Levitä laimennettu hoitoaine turkkiin, levitä se huolellisesti, odota hetki ja huuhtele. Voit käyttää tuotetta laimentamattomana, jotta haaroittuneet latvat uudistuvat. Jos turkki on erittäin vaurioitunut, älä huuhtele kokonaan, vaan jätä hieman hoitoainetta hiuksiin.
Koostumus:vesi, glyseryylistearaatti, setearyylialkoholi, PEG-40 risiiniöljy, natriumseetaarisulfaattisetearyylialkoholi, oktyylidodekanoli, setrimoniumkloridimonopropyleeniglykoli, monolauresorb, kokaamidi DEA, 5 bronoparfuno-1, 5-dioksinitro-1 happoa  

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5425016850183