Flamingo CaniCross vyö

Flamingo CaniCross vyö

Pehmustettu koiran talutushihna leveällä lantiovyöllä. Täydellinen canicrossiin. Keskikokoisille ja suurille koiraroduille 55 kg asti.
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 504916
Tuotenumero: 5400274934363

Tuotekuvaus

Flamingo CaniCross talutushihnan käyttö vyöllä toiminnan aikana koiran kanssa varmistaa liikkumisvapauden ja vapaat kädet säilyttäen samalla hallinnan koirasta. 

Tämä setti sopii täydellisesti canicrossiin ja koiravaellukseen, lenkkeilyyn ja koiran ulkoilutukseen, kun haluat pitää kätesi vapaina. 

5 cm leveä nylonvyö, takaosassa on varustettu pehmeällä nopreeniosalla, jonka leveys on jopa 15 cm. Tämän ansiosta vyö on mukava, mikä on erityisen tärkeää canicrossissa, jossa koira auttaa musheria juoksussa. 

Piirin säätövyön avulla voit säätää tuotetta yksittäisten parametrien mukaan. Vyön solki on kevyt ja valmistettu muovista. Kaksi metallista O-rengasta, joihin hihnan karbiini on kiinnitetty, vähentävät vyölukon painetta.

Taluttimessa on 38 cm:n amortisaatio , joka suojaa koiran vetämistä ja vetämistä vastaan. Tämä joustava hihnan osa auttaa ylläpitämään tasapainoa ja sujuvaa sekä ohjaajan että koiran liikettä. Hihna on säädettävissä pienellä alueella 105-125 cm (ilman venytystä) ja siinä on kaksi karabiinihakaa- voit käyttää sitä itsenäisesti vyötärövyöstä riippumatta. Näkyvyyden ja turvallisuuden lisäämiseksi pimeällä liikkuessa talutushihna ja vyö on koko pituudeltaan varustettu heijastavilla elementeillä .