Game Dog Barfer Calcium Citrate 300g

Game Dog Barfer Calcium Citrate 300g

koirille tarkoitettu valmiste , joka sisältää kalsiumsitraattia, ainetta, joka on helposti sulavan kalsiumin lähde

Suositellaan erityisesti eläimille, joita ruokitaan kotitekoisella raaka- tai kypsennettyyn lihaan perustuvalla ruokavaliolla, jotta kehon kivennäisainetaso pysyy hyvänä. Kalsium on luuston ja hampaiden perusrakennusaine, se varmistaa luuston oikeanlaisen mineralisaation ja luutiheyden elimistön kasvun aikana. Kalsium on välttämätön ainesosa lukuisten entsyymien ja hormonien tuotannossa ja aktivoinnissa, jotka säätelevät ruoansulatusta, rasvan ja energian hallintaa kehossa. 

Riittävä kalsiumin saanti on välttämätöntä oikean veren hyytymisen ylläpitämiseksi, koska tämä mineraali vaikuttaa mm. haavan paranemisprosesseihin. Se on vuorovaikutuksessa muiden makroravinteiden kanssa lihasten, mukaan lukien sydänlihaksen, supistumisen aikana, mikä auttaa säilyttämään optimaalisen lihasjänteen. Kalsium osoittautuu tarpeelliseksi myös hermoston asianmukaiselle toiminnalle. Hermosolut muuttuvat yliherkiksi, kun veren kalsiumpitoisuus laskee normaalin alapuolelle. Tetania voi ilmaantua (kivuliaita lihaskouristuksia), jotka ovat erityisen vaarallisia tiineille ja perinataalisille nartuille. Kalsium tukee myös välittäjäaineiden vapautumista hermostossa.Valmistetaan korkealaatuisimmista ainesosista. Kaikilla sen sisältämillä aineilla on Human Grade -status, mikä tarkoittaa, että ne täyttävät ihmisille asetetut tiukat ravitsemusstandardit. Tämä takaa nelijalkaiselle ystävälle korkean tehokkuuden ja käyttöturvallisuuden.

Kalsiumsitraatti ei sisällä fosforia, joten lisäravinne on turvallinen koirille, joilla on munuais- ja virtsatieongelmia.

Annostus: Tarjoile 1 gramma valmistetta jokaista 100 grammaa raakaa lihaa tai ruokaa kohden ennen kypsennystä. Käytä kerran viikossa. Pakkauksen mukana tulevaan mittakuppiin mahtuu 1g tuotetta.

Koostumus:

  • 100 % jauhettua kalsiumsitraattia
  • proteiini 0%, raakaöljyt ja -rasvat 0%, raakatuhka 26%, raakakuitu 0%, kalsium 24%
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: GD-80624