Groom Professional Berry Blast Shampoo

Groom Professional Berry Blast Shampoo

Karhunvatukka- ja vadelmauutteet neutraloivat epämiellyttäviä hajuja ja auttavat ylläpitämään ihon luonnollista kosteustasapainoa.Sopii päivittäiseen käyttöön.

Groom Professional Berry Blast  poistaa turkista lian perusteellisesti ja antaa sille syvän, puhtaan kiillon. Vahvistaa ja uudistaa turkkia.

 Karhunvatukka- ja vadelmauutteet neutraloivat epämiellyttäviä hajuja ja auttavat ylläpitämään ihon luonnollista kosteustasapainoa. Shampoo sopii päivittäiseen käyttöön. 

Laimennus 1:10.

Käyttöohje:
Kostuta koiran turkki. Levitä shampoo ja hiero se huolellisesti. Anna vaikuttaa muutama minuutti. Huuhtele lämpimällä vedellä. Tarvittaessa hoito voidaan toistaa. Vältä kosketusta silmiin.

Valmistusaineet:vesi, natriumlauryylisulfaatti, kookosrasvahappodietanoliamidi, natriumkloridi, etyleeniglykolidistearaatti, kookosöljymonoetanoliamidi, lauryylialkoholi etoksyloitu 10 moolilla etyleenioksidia, muurahaishappo, sitruunahappo, hajuvesi, bentsyylialkoholi, metyyli-isotiotsolidiatsoliini, metyyli-isotiatsoliini 9 , CI 17200, CI 12251.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: GP-842084-