Groom Professional Berry Blast Shampoo

Groom Professional Berry Blast Shampoo

Karhunvatukka- ja vadelmauutteet neutraloivat epämiellyttäviä hajuja ja auttavat ylläpitämään ihon luonnollista kosteustasapainoa.Sopii päivittäiseen käyttöön.
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: GP-842084-

Tuotekuvaus

Groom Professional Berry Blast  poistaa turkista lian perusteellisesti ja antaa sille syvän, puhtaan kiillon. Vahvistaa ja uudistaa turkkia.

 Karhunvatukka- ja vadelmauutteet neutraloivat epämiellyttäviä hajuja ja auttavat ylläpitämään ihon luonnollista kosteustasapainoa. Shampoo sopii päivittäiseen käyttöön. 

Laimennus 1:10.

Käyttöohje:
Kostuta koiran turkki. Levitä shampoo ja hiero se huolellisesti. Anna vaikuttaa muutama minuutti. Huuhtele lämpimällä vedellä. Tarvittaessa hoito voidaan toistaa. Vältä kosketusta silmiin.

Valmistusaineet:vesi, natriumlauryylisulfaatti, kookosrasvahappodietanoliamidi, natriumkloridi, etyleeniglykolidistearaatti, kookosöljymonoetanoliamidi, lauryylialkoholi etoksyloitu 10 moolilla etyleenioksidia, muurahaishappo, sitruunahappo, hajuvesi, bentsyylialkoholi, metyyli-isotiotsolidiatsoliini, metyyli-isotiatsoliini 9 , CI 17200, CI 12251.