Groom Professional Fresh Aloe & Avocado Dry Shampoo 200 ml

Groom Professional Fresh Aloe & Avocado Dry Shampoo 200 ml

Vaahtoava kuivashampoo avokadoöljyllä ja aloe veralla. Ei sisällä SLS:ää, eikä parabeeneja.

Kuivashampoo on täydellinen ratkaisu turkin puhdistamiseen kylpyjen välillä, näyttelyissä tai missä sinulla ei ole juoksevaa vettä tai sinulla ei ole aikaa pestä lemmikkiäsi. 

Siinä on erittäin käytännöllinen vaahtomuoto, joka ei valu kuten neste, mikä tarkoittaa, että sitä on helpompi levittää. Käytön jälkeen turkki on puhdas, pehmeä ja tuoksuva. Puhdistaa turkin hellävaraisesti lialta eikä jätä jäämiä. Sisältää avokadoöljyä joka estää turkkia katkeilemiselta. Käytön jälkeen karva on päällystetty herkällä öljypinnoitteella, jolloin karvasta tulee myös joustavampi ja helpompi kammata. Tämä öljy kosteuttaa, ravitsee ja uudistaa jopa myös ärsyyntynyttä ihoa ja suojaa ulkoisilta tekijöiltä. Kuivashampoon koostumus perustuu myös aloelehtiuutteeseen , jolla on voimakas kosteuttava, rauhoittava ja tulehdusta ehkäisevä vaikutus, ja se hoitaa ja uudistaa ihoa ja turkkia. Shampoo ei vain puhdista likaista turkkia, vaan myös huolehtii sen ravinnosta. Lisäksi shampoo vähentää staattista sähköä ja ehkäisee takkuuntumista. Siinä on erittäin miellyttävä, raikas tuoksu, joka pysyy turkissa pitkään.

Käyttö:
Levitä vaahtoa koiran turkkiin, hiero se turkkiin. Harjaa.  Ja lemmikilläsi on hyvältä tuoksuva, puhdas ja ravittu turkki.

Ainesosat:
vesi, polysorbaatti 20, lauryyliglukosidi, dekyyliglukosidi, hajuvesi, kokamidopropyylibetaiini, setrimoniumkloridi, pantenoli, DMDM-hudantoiini, hydrolysoitu kasviproteiini, sitruunahappo, aloe barbadensis, butyylifenyyli, lineenimetyyli, limonello-propionaali alfa-iso-metyyli

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5052372068558