Mr Groom Citrus Shampoo

Mr Groom Citrus Shampoo

Valmistettu täysin luonnollisten ja turvallisten eteeristen öljyjen pohjalta: sitronella, eukalyptus ja minttu, joilla on kirppuja ja muita hyönteisiä karkottav

täysin luonnollisten ja turvallisten eteeristen öljyjen pohjalta: sitronella, eukalyptus ja minttu, joilla on kirppuja ja muita hyönteisiä karkottavia ominaisuuksia. 

Aloeuute kosteuttaa ihoa ja turkkia, tasoittaa karvan rakennetta, rauhoittaa ärsytystä ja tukee hyönteisten puremien aiheuttamien pienten haavojen paranemista. Piparminttuöljy lisäksi viilentää ja lievittää puremien kipua. Kookosöljy ravitsee ihoa ja karvan juuria, nopeuttaa kasvua, ehkäisee haurautta ja haurastumista. Käytön jälkeen turkki on näkyvästi ravittu, helposti kammattava, kiiltävä ja kuohkeat. Shampoo jättää raikkaan ja kestävän appelsiinin tuoksun. Shampoo on biohajoava, myrkytön eikä sisällä kemiallisia hyönteismyrkkyjä. Tarkoitettu Koirille ja hevosille, EI kissoille ja kissanpennuille .

Tiiviste, limennus1:8 

 Käyttöohje:Kostuta turkki lämpimällä vedellä, levitä laimennettua shampoota pään yläosasta häntään asti. Hiero vaahdoksi, anna vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhtele sitten huolellisesti. Aktiiviset ainesosat:

  • Sitruunauute: 5 %
  • Apuaineet: 95 %
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 0700237151024