Nature's Specialties Sheazam Shampoo

Nature's Specialties Sheazam Shampoo

Rauhoittava ja uudistava shampoo koirille ja kissoille. Sisältää Sheavoi, arganöljy, rypäleensiemenöljy, aloe vera, kamomilla, salvia, rosmariini, nokkonen.

Uudistaa vaurioitunutta ja kuivaa turkkia, vähentää karvan katkeamista ja halkeilevuutta. Ravitsee ja nopeuttaa turkin kasvua.  Antaa turkille oikeanlaista kosteutta, sileyttä ja pehmeyttä. Antibakteeristen ja rauhoittavien ominaisuuksiensa ansiosta shampoo helpottaa ja auttaa rauhoittamaan ihoärsytystä, kuten; punoitus, kutina, hilseily, ihottuma, seborrea. Hellävarainen, sulfaattivapaa shampoo puhdistaa turkin häiritsemättä ihon ja turkin luonnollista suojakerrosta. Tuote on turvallinen myös kissanpennuille, koiranpennuille ja muille pienille lemmikkieläimille. Laimennus 1:8.

Käyttö:
Levitä turkkiin lämpimällä vedellä laimennettu shampoo. Hiero, kunnes vaahtoaminen alkaa päästä häntään. Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja huuhtele sitten huolellisesti. Saat parhaat tulokset käyttämällä Nature's Specialties Sheablast Conditioner -hoitoainetta.

Koostumus: Myrkytön, biohajoava sekoitus sulfaatittomassa hellävaraisessa pohjassa, jossa on sheavoita, arganöljyä, rypäleensiemenöljyä, aloe veraa, kamomillaa, salviaa, rosmariinia, nokkosta, vitamiineja ja kevyt tuoksu.Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 0765114755160