Northmate DoGo Interactive Food Game
Northmate DoGo Interactive Food Game

Northmate DoGo Interactive Food Game

Päästäkseen piilotettuihin herkkuihin koiran on kuitenkin käytettävä järkeään ja älykkyyttään, mikä vaikuttaa positiivisesti aivojen toimintaan.

DoGo kiehtoo sekä pennut että vanhemmat koirat. Voidaan käyttää sisällä ja ulkona. Värikkäät pallot kiinostavat lemmikkiä mielenkiintoisella tavalla sen luonnollisia vaistoja käyttäen metsästää ja etsiä ruokaa. Päästäkseen piilotettuihin herkkuihin koiran on kuitenkin käytettävä järkeään ja älykkyyttään, mikä vaikuttaa positiivisesti aivojen toimintaan. Lemmikin on poistettava pienet oranssit pallot, jotka ovat suurten vihreiden pallojen sisällä. Se on keskittymistä ja aikaa vaativa tehtävä.
Lelu on rakennettu siten, että se voidaan koota joka kerta eri tavalla, jotta koira ei kyllästy  nopeasti. Samalla tavalla voit säätää vaikeustasoa valitsemalla pallot, joihin kiinnität.  Lelun sisään voi laittaa herkkuja tai kuivaruokaa .

Northmate DoGo Interactive Food Game on valmistettu kestävästä, kovasta muovista ja kestävistä köysi- ja kumielementeistä, mutta lemmikkiä ei pidä jättää ilman valvontaa. DOGOa päivittäin käyttävä koira terävöittää aistejaan, harjoittelee motorisia taitojaan ja tekee sen suurella ilolla ja tyytyväisyydellä.

Mitat: 

  • vihreät pallot, halkaisija on noin 8 cm
  • oranssit pallot, halkaisija on noin 5 cm
  • maksimi pituus 80 cm

 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5712522104016