Northmate Green Slow Feeder ahmimisen estoon
Northmate Green Slow Feeder ahmimisen estoon
Northmate Green Slow Feeder ahmimisen estoon

Northmate Green Slow Feeder ahmimisen estoon

Liian nopea syöminen voi aiheuttaa useita ruoansulatuskanavan vaivoja. Aterian aikana koira voi niellä suuria määriä ilmaa, mikä johtaa kaasuuntumiseen

vatsa ei ehkä pysty toimittamaan suurta määrää sisältöä lyhyessä ajassa, mikä voi aiheuttaa vatsakipuja ja oksentelua. Muita ongelmia voivat olla ripuli tai suolen vääntyminen, joka on erittäin vaarallinen koiran terveydelle.

Nortmate Green Slow Feeder on täydellinen ratkaisu ruokasprinttereille. Se pidentää ruoan kulutusaikaa jopa 15 kertaa verrattuna ruoan antamiseen tavallisessa kulhossa. Tällaisesta astiasta syöminen estää ahneesta syömisestä aiheutuvat ongelmat. Siinä on 43 erikokoista ja -korkuista pyöristettyä ruohonteriä jäljittelevää liuskaa. Niiden väliin asetettu ruoka on vaikeammin saatavissa ja koiralla on vaikeampi saada ruoka, mikä luonnollisesti hidastaa syömistä ja muuttaa aterian mukavaksi leikiksi. Kulho sopii hyvin myös ylipainoisille koirille. Syöminen pidempään pidempään aiheuttaa kylläisyyden tunteen, myös pienemmän annoksen antamisen jälkeen. Nortmate Green kulhon lisäetu  on opettava ja rentouttava vaikutus. Saadakseen ruuan ulos koiran täytyy vähän ajatella, mikä parantaa hänen ajatteluprosessejaan ja vaikuttaa positiivisesti oppimisnopeuteen, ja pitkä nuoleminen rauhoittaa koiraa. Koko sopii kaikille koirille koosta tai painosta riippumatta.

Kulhon mitat:

  • pituus: 40 cm
  • leveys: 30 cm
  • korkeus: 10 cm
  • tilavuus: 400 ml
  • ulkonemien korkeus: 5-10 cm
  • paino: 728g

 

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5723998101058