One Shot Dry Clean Spray Shampoo

One Shot Dry Clean Spray Shampoo

Kuivapesuaine, Puhdistaa, virkistää ja poistaa epämiellyttäviä hajuja turkista. Ei sisällä alkoholia, joten se ei ärsytä ihoa. Tuote on käyttövalmis.

One Shot Dry Clean Spray Shampoo on ammattimainen "kuiva" kylpyshampoo. Se ei vaadi huuhtelua . Puhdistaa, virkistää ja poistaa epämiellyttäviä hajuja turkista.

Ihanteellinen käytettäväksi kylpyjen välissä ja hätätilanteissa, esim. matkoilla, näyttelyssä tai kävelyn jälkeen lian tai virtsa tahrojen poistamiseen. Sopii kaiken ikäisille koirille, kissoille ja hevosille . Sisältää koostumuksen, joka eliminoi eri alkuperää olevia hajuja, minkä saat  turkista ja ihosta puhtaita ja tuoksuvia. Se ei sisällä alkoholia, joten se ei ärsytä ihoa. Tuote on käyttövalmis.
Koostumus: Vesi, sentrimoniumkloridi, ALES, väritön aloe vera -geeliuute, kosmeettinen luokka, aminomodifioitu, silikonipolyeetterikopolymeeri, patentoitu viherminttu ja piparminttu kasvitieteellinen essenssi, DMDM-hydrantoiini, sitruunahappo.

Käyttö:
Suihkuta tasaisesti eläimen turkkiin tai paikkoihin, jotka haluat puhdistaa. Hiero shampoo huolellisesti turkkiin, anna vaikuttaa hetken ja pyyhi pois pyyhkeellä.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 0183941051154