Orozyme Oral Hygiene Gel 70g

Orozyme Oral Hygiene Gel 70g

Entsymaattinen geeli koirille ja kissoille. Sisältää viiden entsyymin patentoidun kaavan, jotka estävät plakin muodostumisen ja hammaskiven muodostumisen.

Hammaspuhdiste geelin muodossa, tarkoitettu koirien ja kissojen suuhygieniaan. Tuote sisältää viiden entsyymin patentoidun kaavan, jotka estävät plakin muodostumisen ja hammaskiven muodostumisen. Valmiste estää vaarallisten taudinaiheuttajien kehittymistä ja estää siten hammas- ja iensairauksia sekä epämiellyttävien hajujen muodostumista. Erityisesti valitut ainesosat säätelevät oikean mikroflooran tasoa lemmikin suussa. Herkät pinta-aktiiviset aineet ja hankausaineet puhdistavat perusteellisesti, ja geelimäinen koostumus varmistaa, että tuote kiinnittyy hyvin ikeniin ja hampaisiin. Geelissä on miellyttävä maku.

Käyttöohjeet:Annostele tuotetta suoraan suuhun tai sekoitettuna ruoan kanssa. Voit antaa sitä kissoille käyttämällä mukana olevaa kätevää applikaattoria tai puristaa sitä etutassulle ja kissa nuolee geelin itse.

Annostus:

  • kissat ja pienet koirat: noin 1 cm geeliä kerran päivässä
  • enintään 20 kg painavat koirat: noin 2 cm geeliä kerran päivässä
  • Yli 20 kg painavat koirat: noin 3 cm geeliä kerran päivässä

Ainesosat:kollageeni, mallas, luonnolliset aromit ja aromiaineet sekä niiden uutteet.

Tuote sisältää:  amylaasia, glukoamylaasia, glukoosioksidaasia, kaliumtiosyanaattia, laktoferriiniä, laktoperoksidaasia, lysotsyymiä, peroksididismutaasia, mietoja hankausaineita, pinta-aktiivisia aineita, makuaineita.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: OR-33704