PERRO amaranttisekoitus alk 400g

PERRO amaranttisekoitus alk 400g

✓hiutalesekoitus ✓amarantti, peruna & ruskea hirssi ✓gluteeniton ✓allergioihin ja ruoansulatuskanavan ongelmiin ✓ilman väri-, säilöntä- ja aromiaineita
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.

Tuotekuvaus

Amarantiseoksemme on luonnollinen ja ennen kaikkea gluteeniton lisärehu . Gluteenittomien raaka-aineiden , kuten perunoiden, ruskean hirssin, banaanien ja turvotetun amarantin koostumus antaa sinulle mahdollisuuden tuottaa optimaalisen rehuseoksen koirille, joilla on allergioita tai ruoansulatuskanavan ongelmia . Amarantti on vanha viljelykasvi, se on yksi ihmiskunnan vanhimmista hyödyllisistä kasveista . Kasvin siemeniä käytetään pääasiassa. Viljan kaltaiset jyvät olivat jo atsteekkien, inkojen ja mayojen perusruokaa. Amarantissa on paljon korkeampi proteiini- ja kivennäisainepitoisuuskuin muut perinteisesti ympäri maailmaa viljellyt viljat. Proteiinit koostuvat monista välttämättömistä aminohapoista , kalsiumin , magnesiumin , raudan ja sinkin pitoisuus on erittäin korkea . Hiilihydraatteja ja kuituja on yhtä paljon. Noin 70 % sisältämästä rasvasta on tyydyttymättömiä rasvahappoja . Ainesosat eivät vain sisällä suuria määriä, vaan ne yhdistetään ravitsemuksellisesti erittäin edullisessa suhteessa .

PERRO Amaranth Mix voidaan sekoittaa myös päivittäiseen rehuannokseen . Lihapainotteisessa ruokinnassa sekoita amaranttiseokseen kolmasosa rehuannoksesta ja lisää hieman vettä tai suolatonta lihalientä. PERRO Amaranth Mix on ihanteellinen lisä 100 % lihatuotteisiin PERRO Premium Pure -märkäruokaan . Sekoita ne  PERRO Amaranth Mixin kanssa. Tämä antaa sinulle erityisesti räätälöidyn täysruoan!

Huomautus:18 g kuivattuja hiutaleita vastaa noin 100 g tuoretta tuotetta.

Täydennysrehu koirille

Koostumus:

Perunahiutaleet, luomu amarantti turvotettu 20%, hirssi, banaanipalat, omenapalat, persilja

Analyyttiset komponentit:

Proteiini 11,5 %, rasvapitoisuus 6 %, raakatuhka 2,0 %, raakakuitu 3,5 %