PERRO AntiPlaque 750g

PERRO AntiPlaque 750g

✓plakkia, hammaskiveä ja pahanhajuista hengitystä vastaan ​​✓hoitoa ikenille
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 14200

Tuotekuvaus

Täydennysrehu koirille, jossa on kaikki. Levän , vihreän teen , piidioksidin , yrttien ja hammasharjapuun ( Salvadora persica ) vaikuttavat aineet edistävät tervettä suuta ja vahvoja hampaita. 

Pieni, ikivihreä pensas, jota kutsutaan hammasharjapuuksi, kasvaa Afrikan ja Keskilännen kuivilla alueilla ja Arabian niemimaalla. Kuituisten oksien vaikutukset ja hyödyllisyys havaittiin jo noin 200 eaa. Mainittu muinaisessa Intian lakikirjassa Manu.

Perro Anti Plaque Pelletit ovat toimivaa hammashoitoa. Luonnollisten ainesosien yhdistelmä kylmäpuristetun pelletin muodossa tukee koirasi hammashoitoa yksinkertaisesti ja tehokkaasti. 

Anti Plaque on uusi aktiivinen ainesosa , joka on kehitetty koiran suun hoitoon. 

Säännöllinen AntiPlaque-ruokinta vähentää olemassa olevia kertymiä (plakkia) ja estää siten hammaskiven muodostumista . Se myös vähentää pahanhajuista hengitystä ja hoitaa ikeniä. 

Kaava muuttaa syljen pitoisuutta ja estää siten plakin muodostumisen. Se sisältää myös runsaasti aminohappoja, kivennäisaineita ja hivenaineita sekä vitamiineja (E,C antioksidanttisuojalla).

Koostumus:

Leväseos, siipikarjan maksajauho, hammasharjakuitu ( Salvadora persica ), juurikasmassa, gelatiini, vihreä tee, piidioksidi, yrttiseos

Analyyttiset komponentit:

Proteiini 11,8%, rasvapitoisuus 3%, raakakuitu 5,3%, raakatuhka 16%

Useimmat koirat pitävät pelleteistä ja hyväksyvät ne herkkuna. Tämä tekee hampaiden harjauksesta hauskaa. 

< 10 kg
1-2 pellettiä
10-20kg
2-4 pellettiä
20-40kg5-6 pellettiä
> 40 kg7-8 pellettiä

Avaamisen jälkeen säilytä tiiviisti suljettuna ja kuivana. Säilytä poissa lasten ulottuvilta.