Perro Bio pute - luomukalkkunaa vihanneksia ja perunaa 410g

Perro Bio pute - luomukalkkunaa vihanneksia ja perunaa 410g

✓luomu ✓korkealaatuista täysravintoa ✓kalkkunaa, porkkanaa ja perunaa ✓kaikille koirille ✓viljaton ja gluteeniton
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 185210

Tuotekuvaus

PERRO Luomu ruoka kalkkunaa, vihanneksi ja perunaa on korkealaatuista märkäruokaa koirille.

Kaikki prosessoidut komponentit tulevat todistetusti luomuviljelystä , alueellisista sykleistä ja ne on tietysti tuotettu ilman geenitekniikkaa . Huolella valitut tavarantoimittajamme noudattavat kaikkia eläinten hyvinvointia koskevia ohjeita kasvatuksen, säilytyksen ja teurastuksen osalta .

Perro Bio luomukalkkuna , vihannesten ja perunoiden selektiivisyys mahdollistaa myös ravitsemuksellisesti herkkien koirien luomulaatuisen ruokinnan.

Helposti sulava luomukalkkuna yhdistetään vihannesten ja perunoiden kanssa tässä viljattomassa reseptissä. Nämä kaksi hiilihydraattilähdettä ovat erityisen helposti sulavia, ja ne ovat myös hellävaraisia vatsalle ja suolistolle.

Kalkkuna on helposti sulavaa ja melko vähärasvaista lihaa, jonka useimmat koirat ottavat mielellään vastaan.

Peruna hiilihydraattilähteenä on tulossa yhä suositummaksi , koska vilja -intoleranssista kärsivien koirien määrä lisääntyy . Peruna sisältää vähän rasvaa ja huomattavan määrän kivennäisaineita, hivenaineita ja vitamiineja . Tärkkelyksen ja karkearehun suuri osuus tekee perunasta erittäin arvokkaan ravitsemusfysiologian kannalta

Porkkanat ovat yksi vähäkalorisimpia vihanneksia. Ne sisältävät myös runsaasti beetakaroteenia , A-vitamiinin esiastetta, joka on erityisen tärkeä näön kannalta. Porkkanat ovat myös erittäin suosittuja ja niitä käytetään menestyksekkäästi kevyenä ruokavaliona ruoansulatuskanavan ongelmiin .

Tuotteella on Luomuvalvontanumero: DE - ÖKO - 003 

Koostumus:67,5% LUOMU kalkkuna (LUOMU kalkkunan liha, LUOMU kalkkunan sydämet, LUOMU kalkkunan maksa, LUOMU kalkkunan maha), 26,2% LUOMU lihaliemi, 3,0% LUOMU perunat, 3,0% LUOMU porkkanat, LUOMU auringonkukkaöljy, ORGANIC auringonkukkaöljy

Analyyttiset komponentit:

proteiinia10,4 %Raaka tuhka2,5 %kalsiumia0,86 %
kloridi1,38 %kosteus78,4 %fosfori0,72 %
rasvapitoisuus8,0 %natriumia1,48 %kaliumia0,87 %
raakakuitua0,2 %