PERRO Cat Premium Adult

PERRO Cat Premium Adult

✓aikuisille kissoille ✓korkealaatuinen ja gluteeniton ✓sisältää omega 3- ja 6-rasvahappoja ✓tuoretta siipikarjaa ja kalaa ✓karvapallon esto

PERRO Cat Premium Adult

Gluteeniton täysravinto aikuisille kissoille

PERRO Cat Premium Adult on maukas, gluteeniton kuivaruoka aikuisille kissoille.  Cat Premium Adult sisältää paljon tuoretta siipikarjan lihaa ja kalaa ja sopii gluteenittoman reseptinsä ansiosta myös ravitsemuksellisesti herkille kissoille. Luonnonkuidut varmistavat, että karvapallot kulkevat esteettömästi suoliston läpi ja vähentävät niiden muodostumista.

Omega-3- ja omega-6-rasvahappojen tasapainoinen suhde vahvistaa immuunijärjestelmää. Nämä välttämättömät rasvahapot varmistavat myös kiiltävän turkin ja terveen ihon. Ravintokuidut säätelevät luonnollisesti kissan ruoansulatusta. Kissanruoassa on myös säädetty pH-arvo, joka tukee kissan herkkiä virtsateitä ja estää virtsakiteiden muodostumista.

Koostumus: Tuore siipikarja* (25%), siipikarjaproteiini*, riisi, riisijauho, maksa (jäädytetty), maksaproteiini*, proteiinihydrolysaatti, kuivattu juurikasmassa (sokeriton), eläinrasva, pellavansiemen, hernekuitu, kalaöljy, kalsiumkarbonaatti, kalajauho, kokonainen kananmuna*, herneet*, hiiva*, kaliumkloridi, mustikat*, karpalo*, viherhuulisimpukkauute, kehäkukankukat*, sikuri*, yucca* (*kuivattu).

Tekniset lisäaineet: antioksidantit. Säilytä viileässä ja kuivassa. Parasta ennen / Erän tunnistenumero: Katso painatus.

Analyyttiset komponentit:

proteiinia30,5 %kosteus10 % kaliumia 0,65 %
rasvapitoisuus15,5 %kalsiumia1,15 % magnesium 0,1 %
raakakuitu2,5 %fosfori1,0 %
  
Raaka tuhka6,9 %natriumia 0,4 %  

 

Lisäaineet per kg:Ravitsemukselliset lisäaineet:A-vitamiini 16 750 IU, D3-vitamiini 1 475 IU, E-vitamiini 145 mg, sinkki (sinkkioksidina) 30 mg, jodi (kalsiumjodaattina, vedetön) 2 mg, seleeni (natriumseleniittinä) 0. , kupari (kuparisulfaattina, pentahydraattina) 10 mg, sinkki (aminohappona sinkkikelaatti, hydraatti) 40 mg, tauriini 1 950 mg,

Muunnettava energia per kg:

16,19 MJ - 3868 kcal

*Resepti ilman lisättyä gluteenia. Gluteenin jäämiä voi sisältää.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 182046