PERRO Cat Premium Formel+ viljaton

PERRO Cat Premium Formel+ viljaton

✓gluteeniton ja viljaton kuivaruoka ✓100% siipikarja ✓omega 3 & 6 -rasvahapot ✓perunapohjainen ✓säädetty pH-arvo

 100 % viljaton ja on kehitetty erityisesti kissoille, joilla on vilja-intoleranssi. Tuoreen siipikarjanlihan suuren osuuden ansiosta myös  kissat hyväksyvät sen optimaalisesti.

Laadukkaat perunahiutaleet jalostetaan. Hellävarainen koostumus sopii myös kissoille, joilla on herkkä maha-suolikanava. Luonnolliset ravintokuidut varmistavat terveen suolistoflooran ja siten turvallisen ja vakaan ruoansulatuksen. Omega-3- ja omega-6-rasvahapot tukevat immuunijärjestelmää ja varmistavat terveen, kiiltävän turkin.

Koostumus: Tuore siipikarja (25%), siipikarjaproteiini, perunajauho, perunatärkkelys, maksa (jäädytetty), maksaproteiini*, proteiinihydrolysaatti, eläinrasva, kuivattu juurikasmassa (sokeriton), pellavansiemen, hernekuitu, rasvarasva*, kalaöljy, kokonainen kananmuna*, kalajauho, herneet*, hiiva*, kalsiumkarbonaatti, karpalo*, mustikat*, viherhuulisimpukkauute, kehäkukankukat*, sikuri*, yucca* (kuivattu).

Tekniset lisäaineet: antioksidantit. Säilytä viileässä ja kuivassa. Parasta ennen / Erän tunnistenumero: Katso painatus.

Analyyttiset komponentit:

proteiinia31,5 %kalsiumia1,2 %magnesium0,1 %
rasvapitoisuus16,0 %fosfori1,0 %kosteus 10,0 %
raakakuitu2,5 %natriumia0,4 %Omega 3 FS0,8 %
Raaka tuhka6,9 %kalium0,7 %Omega 6 FS
 2,0 %

 

Lisäaineet: Ravitsemukselliset lisäaineet per kg:A-vitamiini 16 500 IU, D3-vitamiini 1 450 IU, E-vitamiini 145 mg, sinkki (sinkkioksidina) 30 mg, jodi (kalsiumjodaattina, vedetön) 2 mg, seleeni (natriumseleniittinä) 0. , Kupari (kuparisulfaattina, pentahydraattina)

10 mg, sinkki (aminohapposinkkikelaattina, hydraattina) 40 mg, tauriini 2 000 mgMuunnettavissa oleva energia kilogrammaa kohden:

16,3 MJ - 3894 kcal

*Resepti ilman lisättyä viljaa. Saattaa sisältää jäämiä viljasta.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 182013