PERRO Cat Premium Sterilized

PERRO Cat Premium Sterilized

✓ taipumus ylipainoon ✓ kuitupitoinen ja gluteeniton kuivaruoka ✓ vähärasvainen ✓ mukautettu pH-arvo ✓ omega 3 & 6 -rasvahapot

Sterilointi muuttaa kissan ravintotarpeita. Kissat liikkuvat usein vähemmän ja niiden ruokahalu voi lisääntyä hormonaalisen muutoksen vuoksi. Tämä voi johtaa liikalihavuuteen ja seurauksena on terveysriskejä. Ylipaino ei vain vaikuta  kissan niveliin, vaan se vaikuttaa myös sydän- ja verisuonijärjestelmään.

PERRO Cat Premium Sterilized -tuotteessa rasvapitoisuus vähenee, mutta kuitupitoisuus kasvaa. Näin kissa tuntee olonsa kylläiseksi nopeammin ja auttaa ylläpitämään normaalia painoa. Gluteeniton resepti, jossa on paljon tuoretta siipikarjanlihaa, on myös erittäin suosittu nirsojen kissojen keskuudessa.

Uuden-Seelannin viherhuulisimpukkauute vahvistaa rustoa ja niveliä. Alhaisesta rasvapitoisuudesta huolimatta sen sisältämät välttämättömät rasvahapot pitävät ihon ja turkin hyvässä kunnossa

Koostumus: Tuore siipikarja* (20%), siipikarjaproteiini*, riisi, riisijauho, maksa (jäädytetty), kuivattu juurikasmassa (sokeriton), maksaproteiini*, riisilese, proteiinihydrolysaatti, hernekuitu, selluloosa, kalaöljy, pellavansiemen, kokonaiset kananmuna*, kalajauho, kalsiumkarbonaatti, herneet*, hiiva*, kaliumkloridi, karpalot*, mustikat*, viherhuulisimpukkauute, kehäkukankukat*, sikuri*, yucca* (*kuivattu).

Tekniset lisäaineet: antioksidantit. Säilytä viileässä ja kuivassa.

 Analyyttiset komponentit:

proteiinia29,50 %kalsiumia1,2 %magnesium0,1 %
rasvapitoisuus9,50 %fosfori1,0 %kosteus 10,00 %
raakakuitu5,50 %natriumia0,4 %Omega 3 FS
0,5 %
Raaka tuhka7,0 %kalium0,7 %Omega 6 FS
2,7 %

 

Lisäaineet : Ravitsemukselliset lisäaineet/kg:A-vitamiini 17 500 IU, D3-vitamiini 1 475 IU, E-vitamiini 145 mg, sinkki (sinkkioksidina) 30 mg, jodi (kalsiumjodaattina, vedetön) 2 mg, seleeni (natriumseleniittinä 2 mg) , kupari (kupari(II)sulfaattina, pentahydraatti) 10 mg, sinkki (aminohapposinkkikelaattina, hydraattina) 40 mg, tauriini 1 950 mg,metaboloituvaa energiaa kiloa kohden:

14,46 MJ - 3456 kcal

*Resepti ilman lisättyä gluteenia. Gluteenin jäämiä voi sisältää.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 182001