PERRO porkkanarakeita 800g

PERRO porkkanarakeita 800g

✓runsaasti beetakaroteenia ✓ripuliin ✓sopii pennuille ✓optimaalisen pigmentin ja terveen turkin takaamiseksi ✓sopii päivittäiseen ruokintaan
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: ZD-219

Tuotekuvaus

PERRO- porkkanarakeet sisältävät runsaasti luonnollista beetakaroteenia, kivennäisaineita ja vitamiineja. Tarvittaessa elimistö pystyy muuttamaan beetakaroteenin A-vitamiiniksi - välttämättömäksi vitamiiniksi koirille ja kissoille.A-vitamiini on välttämätön näköprosessille. Riittävä saanti on välttämätöntä hyvän näön kannalta. Lisäksi se tukee elimistön puolustuskykyä infektioita vastaan. Pentujen ja nuorten koirien tervettä kasvua edistävä. Jo tiineysaikana se tukee hermosolujen ja luuston kehitystä ja ylläpitoa.

Nuorilla koirilla on usein löysempi uloste. Porkkanat sitovat myrkkyjä ja kiinteyttävät ulosteita. Ripuli voi laantua nopeammin tällä tavalla. Perro-porkkanarakeet parantavat myös pigmentaatiota ja varmistavat terveen turkin, ihon ja limakalvon.

Porkkanapelletit ovat turvallisia päivittäiseen ruokintaan.

100 g porkkanarakeita vastaa noin 1 kg tuoretta porkkanaa.

Käyttö:

Liota porkkanapellettejä lämpimässä vedessä noin 10-15 minuuttia, lisää 1 tl öljyä ja sekoita jauhelihaan. Jos pääruoka on jo erittäin rasvainen, öljy voidaan jättää pois.

Koostumus:porkkanat (kuivattu ja pelletoitu)

Analyyttiset komponentit:proteiini 2,7%, rasvapitoisuus 1,9%, raakakuitu 1,4%, raakakuitu 1,3%, kosteus 16,5%.

Ruokinta suositus:

 

koiran painoruokinta päivässä
pienet rodut
1 tl
keskikokoiset
1/2 ruokalusikallista
suuret rodut
1 ruokalusikallinen