Perro Premium Pur Strauss - Strutsi alk

Perro Premium Pur Strauss - Strutsi alk

✓märkäruoka ✓puhdas 100% strutsi ✓kaikenrotuisille koirille ✓gluteeniton ja viljaton ✓ravitsemusherkille koirille ✓kylmätäyte ✓allergikoille
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 181208

Tuotekuvaus

Yksilöllisesti räätälöity ravinto on erityisen tärkeää eläimille , joilla on allergioita, ruoka- intoleranssia tai ruoansulatusherkkyyttä.Tästä syystä Premium PUR -sarja on kehitetty tiiviissä yhteistyössä eläinlääkäreiden ja ravitsemusasiantuntijoiden kanssa. Hellävarainen kylmätäyttö takaa korkean laadun.

100 % lihatölkit toimivat rakennuspalikkana yksilölliseen ruokasuunnitteluun yhdessä PERRO - hiutalesarjan kanssa . Vain yhteen proteiinilähteeseen perustuva PERRO Premium Pur on ihanteellinen käytettäväksi poissulkemisdieetissä , jolla voidaan  suodattaaa yliherkkyys tietyille rehun komponenteille.

Koiran iästä riippuen tölkki hiutale-suhdetta tulee säätää. Suhteen tulee olla 80:20 pennuille ja nuorille koirille, 70:30 aikuisille koirille ja 60:40 vanhemmille koirille.

Premium Pur strutsi märkäruoka on valmistettu 100 % yksiproteiinisesta strutsista . Strutsinliha on yksi eksoottisimpia lihalajeja lemmikeille. Erityisesti koirat, joilla on intoleransseja tai allergioita, hyötyvät tästä erittäin hyvin siedystä lihasta. Strutsi sopii erinomaisesti eliminaatiodieetille. Siinä on vähän rasvaa ja paljon proteiinia, ja sen kolesterolipitoisuus on erityisen alhainen.

200g, 410g

Koostumus:Strutsi 100% (strutsinliha, strutsin sisäelimet, strutsin lihaliemi)

820g

Koostumus:73,4% strutsi (strutsinliha, strutsin sisäelimet), 26,5% strutsin lihaliemi, mineraaliseos

Ravitsemukselliset lisäaineet per kg:

D3-vitamiini 202,64 IU, E-vitamiini 20,26 mg, kupari (kupari(II)sulfaattina, pentahydraatti) 0,24 mg, jodi (kalsiumjodaattina, vedetön) 0,14 mg, mangaani (mangaani (II) sulfaatti, monohydraatti, sinkki 1,6 (II) sinkkisulfaatti, monohydraatti) 1,86 mg, koliinikloridi 22,44 mg