PERRO Premium Pur -vuohi alk

PERRO Premium Pur -vuohi alk

✓ märkäruoka ✓ puhdas vuohi ✓ ravintoherkille koirille, kaikille roduille ✓ gluteeniton ja viljaton ✓ sopii allergikoille ✓ 100 % yhtä proteiinia
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 181502

Tuotekuvaus

Yksilöllisesti räätälöity ravinto on erityisen tärkeää eläimille , joilla on allergioita, ruoka- intoleranssia tai ruoansulatusherkkyyttä.Tästä syystä Premium PUR -sarja on kehitetty tiiviissä yhteistyössä eläinlääkäreiden ja ravitsemusasiantuntijoiden kanssa. Hellävarainen kylmätäyttö takaa korkean laadun.

100 % lihatölkit toimivat rakennuspalikkana yksilölliseen ruokasuunnitteluun yhdessä PERRO - hiutalesarjan kanssa . Vain yhteen proteiinilähteeseen perustuva PERRO Premium Pur on ihanteellinen käytettäväksi poissulkemisdieetissä , jolla voidaan  suodattaaa yliherkkyys tietyille rehun komponenteille.

Koiran iästä riippuen tölkki hiutale-suhdetta tulee säätää. Suhteen tulee olla 80:20 pennuille ja nuorille koirille, 70:30 aikuisille koirille ja 60:40 vanhemmille koirille.

Premium Pur -vuohen märkäruoka on valmistettu 100 % yksiproteiinisesta vuohesta . Vuohenliha sisältää runsaasti B-vitamiineja, erityisesti B3- ja 6-vitamiineja, ja siinä on vähän rasvaa ja kolesterolia. Proteiinia ja kivennäisaineita on myös runsaasti.

100 % vuohi (vuohenliha, vuohenlihaliemi, vuohen kurkunpää, vuohen sydän, vuohen keuhko, vuohenmaksa)

Analyyttiset komponentit:    

proteiinia9,80 %Raaka tuhka1,40 %kalsiumia0,23 %
rasvapitoisuus5,10 %kosteus79,80 %fosfori0,18 %
raakakuitu0,60 %