PERRO Pro Joint40 tabletit 400g

PERRO Pro Joint40 tabletit 400g

✓40 % simpukkauutetta ✓korkea mineraali- ja ravinnetiheys ✓vahvistaa sidekudosta ✓lisärehu ✓ ihanteellinen nivel- ja rustosolusuoja ✓ vanhemmille koirille

Tabletit tuki- ja liikuntaelimistön vahvistamiseksi

PERRO Pro Joint 40 -tabletit sisältävät 40 % simpukanlihauutetta viherhuulisimpukoista ( Perna canaliculus) ja siksi erityisen suuren osuuden luonnollista GAG:ta (glykosaminoglykaaneja).

PERRO Pro Joint on 100 % puhdas aktiivisten ainesosien kompleksi, joka on erityisesti kehitetty rakentamaan ja vahvistamaan sidekudosrakenteita.Kivennäisaineiden ja simpukkauutteen yhdistelmä edistää liikkuvuutta, elinvoimaa ja suoritushalua.

Proniveltabletteja käytetään tuki- ja liikuntaelimistön vahvistamiseen (jänteet, nivelsiteet, nikamavälilevyt ja nivelkapselit). Nivel on liikkuva yhteys kahden tai useamman luun pään ja ruston ja niveltilojen välillä, siihen syötetään jatkuvasti nivelnestettä. Lihakset, jänteet ja nivelsiteet antavat tarvittavan voiman.Usein näillä sidekudosrakenteilla on kuitenkin taipumus negatiivisiin muutoksiin jalostussyistä ja tietysti myös iästä johtuen. Varsinkin iän myötä elimistö menettää kykynsä muodostaa riittävästi rustoainetta, rusto ei enää pysty varastoimaan riittävästi vettä niveliin. Simpukanlihauute Perna canaliculus -sinisimpukoista on vastuussa rustoaineen muodostumisesta muun muassa stimuloimalla ruston muodostumiseen tarvittavien vaikuttavien aineiden tuotantoa.

Pennut:

Myös pennuilla ja nuorilla koirilla voi olla selkeitä merkkejä kivusta ja liikerajoitteista esimerkiksi ylirasituksen vuoksi. PERRO Pro Joint 40:n luonnollisten aineiden optimaalinen vuorovaikutus takaa korkeimman mahdollisen biologisen hyötyosuuden ja siten monien tärkeiden aineiden optimaalisen saannin.

Kasvatus ja suorituskyky:

Se edistää sikiön sidekudosrakenteiden erittäin hyvää muodostumista ja varmistaa tuki- ja liikuntaelimistön oikean kehityksen sekä korvanruston optimaalisen kehityksen pentujen ja nuorten koirien kasvuvaiheessa. Tämä edistää korvien vakautta rotuilla, kuten saksanpaimenkoirilla tai bullterriereillä.

PERRO Pro -niveltäydennysrehulla on profylaktinen vaikutus jalostuksen ja karjankasvatuksen aiheuttamiin sidekudosheikkouksiin.

Vanhemmat eläimet:

Kivennäis- ja ravintoaineyhdistelmä parantaa elämänlaatua erityisesti vanhemmilla eläimillä, joilla on sidekudosongelmia. Esimerkiksi HD:n (lonkkadysplasia) tai ED:n (kyynärpään dysplasia) aiheuttamia nivelrikkovaivoja voidaan vähentää säännöllisellä käytöllä.

Täydennysrehu koirille

Koostumus:40 % simpukanlihauute Perna Canaliculusista, dikalsiumfosfaatti, mallasuute, villilohi*, rypäleen siemenuute (OPC), acerolakirsikkauute, korte*, nokkonen*, voikukka*, helokkiöljy (*kuivattu).

Analyyttiset komponentit:proteiini 36%, rasvapitoisuus 3,5%, raakatuhka 38%, raakakuitu 2,0%, DL-metioniini 2,2%, DL-lysiini 3,0%.

Lisäaineet per kg:30 000 mg C-vitamiinia.

Ruokinta suositus:

 annostus päivässä

koiran painoruokinta päivässä
Pennut 3 viikosta alkaen
1/2 tablettia
aikuinen koira
1 tabletti 10 painokiloa kohden

 Ilmoitus:

Pidä aina vettä saatavilla. Annettava määrä tulee kaksinkertaistaa vakavan epätasapainon tapauksessa.

Avaamisen jälkeen säilytä tiiviisti suljettuna ja kuivana. Sulje purkki käytön jälkeen. Säilytä poissa lasten ulottuvilta.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 14262