PERRO Veggie Mix Keltainen 410g

PERRO Veggie Mix Keltainen 410g

✓ Lisäravinto ✓ Keltaisten vihannesten sekoitus perunoiden kanssa ✓ Sekoita PERRO Premium Pureen tai lihaan ✓ Runsaasti vitamiineja ✓ Maistuva ✓ 100 % kasvis
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 181210

Tuotekuvaus

Perro Vegi-Mix on todellinen vitamiinipommi ja sisältää arvokasta kuitua  ruuansulatukselle. Ihanteellinen yhdessä Perro Premium Pur -tölkkien kanssa tai täydentämään itse valmistettuja ruokia.

Vegi Mix on 100 % luonnollinen lisä lihapitoiseen ruokavalioon ja se on gluteeniton ja viljaton. Vegi Mix on siksi täydellinen myös ravitsemuksellisesti herkille koirille ja koirille, joilla on intoleransseja tai allergioita - erityisesti vilja-intoleransseja. 

 • Peruna sisältää  vähän rasvaa ja huomattavan määrän kivennäisaineita, hivenaineita ja vitamiineja. Tärkkelyksen ja karkearehun suuri osuus tekee perunasta ravitsemuksellisesti erittäin arvokkaan.
 • Porkkanassa on arvokkaita vitamiinejä, erityisesti A-vitamiini ja sen esiaste karoteeni. A-vitamiini on tärkeä immuunijärjestelmälle ja näkökyvylle. Porkkanassa on myös erittäin vähän kaloreita.
 • Kurpitsassa on paljon kuitua ja vähän kaloreita. Korkea vitamiinipitoisuus (erityisesti C- ja E-vitamiinit) tekee kurpitsasta erityisen arvokkaan. Suuremman kuitupitoisuuden ansiosta koira tuntee olonsa kylläisemmäksi nopeammin.
 • Keltainen paprika  sisältää suuren osuuden C-vitamiinia ja myös A-vitamiinia. Korkea C-vitamiinipitoisuus vahvistaa immuunijärjestelmää ja voi myös tukea nivelongelmia.
 • Koostumus: 35 % perunaa, 35 % porkkanaa, 20 % kurpitsaa, 10 % keltaista paprikaa

  Analyyttiset komponentit:    

  proteiinia0,9 %Raaka tuhka0,7 %
  rasvapitoisuus0,4 %kosteus92,0 %
  raakakuitu 0,6 %