PERRO Vegi Mix B 300g

PERRO Vegi Mix B 300g

✓ lisäravinto ✓ palsternakka, peruna, kesäkurpitsa ja karpalo ✓ sekoitettuna PERRO Premium Pureen tai lihaan ✓ runsaasti vitamiineja

Koostumus: 

Palsternakka, peruna, kesäkurpitsa, karpalo

Analyyttiset komponentit:    

proteiinia1,1 %Raaka tuhka0,9 %
rasvapitoisuus0,3 %kosteus92,10 %
raakakuitu0,6 %


Perro Vegi-Mix on todellinen vitamiinipommi ja siinä on arvokasta kuitua terveelle ruuansulatukselle. Ihanteellinen yhdessä Perro Premium Pur -tölkkien kanssa tai täydentämään itse valmistettuja annoksia. Vihannekset kypsennetään kevyesti kuoressa, eikä niitä enää tarvitse kuumentaa ennen ruokintaa. Perro Vegi Mix on 100 % luonnollinen lisä lihapitoiseen ruokavalioon ja  se on gluteeniton ja viljaton. Vegi Mix on siksi täydellinen myös ravitsemuksellisesti herkille koirille ja koirille, joilla on intoleransseja tai allergioita - erityisesti vilja-intoleransseja.

Herkullisen aterian valmistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Perro Vegi-Mix B on herkullinen yhdistelmä palsternakkaa, perunaa, kesäkurpitsaa ja karpaloa

  • Palsternakalla on erityisen korkea kuitupitoisuus (noin 4x niin paljon kuin porkkanoissa), millä on positiivinen vaikutus terveeseen ruoansulatukseen. Sisältää myös runsaasti kaliumia, kalsiumia ja C-vitamiinia.
  • Peruna sisältää  vähän rasvaa ja huomattavan määrän kivennäisaineita, hivenaineita ja vitamiineja. Tärkkelyksen ja karkearehun suuri osuus tekee perunasta ravitsemuksellisesti erittäin arvokkaan.
  • Kesäkurpitsa on arvokas foolihapon ja C-vitamiinin toimittaja, ja se on erityisen vähäkalorinen.
  • Karpaloilla on virtsateitä vahvistava vaikutus. Niillä sanotaan olevan myös bakteereja tappava vaikutus. Karpalot sisältävät C-vitamiinin lisäksi myös B1-, B2-, B3-vitamiineja ja beetakaroteenia (A-vitamiinin esiaste).
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 181242