Pet Silk Brazilian Keratin Conditioner 473ml

Pet Silk Brazilian Keratin Conditioner 473ml

kosteuttaa ja siloittaa turkkia brasilialaisen keratiinin ja silkin kanssa, tiiviste, laimennus 1:16

turkonhoidoista, kuten kuivauksesta tai suoristamisesta tai epäsuotuisten sääolosuhteiden vaikutuksista, kuten negatiivisesta lämpötilasta, kuivasta ilmasta, kosteudesta ja ympäristön saastumisesta, vaurioitunut turkki tarvitsee elvytystä ja uudistumista. Pet Silk Brazilian Keratin Conditioner sisältää aktiivisia orgaanisia ainesosia, joka tunkeutuu hiusrakenteen vaurioituneille alueille ja ehkäisee niiden lisävaurioita. Tämän seurauksena turkista tulee pehmeä, kiiltävä ja silkinpehmeä. Käytön jälkeen turkki on intensiivisesti kosteutettu, vähemmän takkuuntuva . Turkista tulee helpompi kammata ja käsitellä ja näkyvästi kauniimpi. Sulfaattien ja keinotekoisten pehmennysaineiden puute sekä miellyttävä tuoksu ovat Pet Silk tuotteiden etuja. Hoitoaine kaikille turkkityypeille ja -väreille, sopii koirille ja kissoille.

Käyttö:
Levitä laimennettua hoitoainetta puhtaaseen, juuri pestyyn turkkiin. Levitä koko turkkiin ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Huuhtele runsaalla haalealla vedellä. Parhaan tuloksen saat käyttämällä saman sarjan shampoota ennen Pet Silk Brazilian Keratin Conditioner -hoitoainetta.

Valmistusaineet:
vesi, setearyylialkoholi, setyylialkoholi, disetyylidimoniumkloridi, glyseriini, behentrimoniumkloridi, keratiiniaminohapot, hydrolysoitu silkki, argania spinoza ydinöljy, simmondsia chinensis (jojoba) siemenöljy, hydrolysoitu ceratonia siliqua tärkkelysuute (, corguaran) siemenuute, zea mays (maissi)tärkkelys, hydroksipropyylitrimoniumkloridi, polykvaternium-7, amodimetikoni, setrimoniumkloridi, trideketti-8, polykvaternium-37, propyleeniglykolidikaprylaatti / dikapraatti, ppg-1 trideketthidipropyyli, peg-8 linmetolipropyyli -dimarbaattikloridifosfaatti, polysorimoniumkloridipropylaatti, guineorbaattikloridi 60, pantenoli, ferioksietanoli, kaprylyyliglykoli, heksyleeniglykoli, kaliumsorbaatti, sitruunahappo, hajuvesi (tuoksu), heksyylikaneli, geranolibutyyli, geranoli, sitenaali, sitenaali, propyylilinoliini, ferioksietanoli.

Pet Silk -tuotteet tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän silkkiuutteita, yrttejä, vitamiineja ja kasviuutteita. Pet Silk sisältää luonnonsilkkiä, jonka ansiosta turkit ovat helppohoitoisia, lisäävät niiden volyymia ja kiiltoa. Luonnollinen orgaaninen silkki koostuu 17 aminohaposta, jotka ovat identtisiä turkissa olevien aminohappojen kanssa. Niiden koostumus tunkeutuu syvälle turkkin ja uudistaa ne pysyvästi. Silkki yhdistää turkin kuidut vahvistaakseen niitä, parantaakseen vastustuskykyä ja palauttaen kosteustasapainon.
Pet Silk valmistaa vain ympäristöystävällisiä tuotteita, joita ei ole koskaan testattu koe-eläimillä. 

Pääainesosa - silkki - saadaan vain luonnollisista ainesosista, kuten puhtaista kukka- ja kasviuutteista. Pet Silkin käyttämät pullot ovat myös taloudellisia ja ympäristölle turvallisia. Pet Silk -kosmetiikan laajan valikoiman avulla löydät sopivat tuotteet koirien ja kissojen värin ja turkin tyypin mukaan

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: PS-1619-