Pet Silk Bright White Conditioner 473ml

Pet Silk Bright White Conditioner 473ml

suunniteltu erityisesti koirien ja kissojen valkoiselle ja vaalealle turkille. Se puhdistaa hellävaraisesti turkin, ja palauttaa niiden luonnollisen värin.

 Auttaa poistamaan kellastumista, värjäytymistä ja antaa hiuksille luonnollisen hehkun ja sävyn. Luonnonsilkki kosteuttaa turkkia, vahvistaa  ja lisää  volyymia. 

Suositellaan valkoisen, harmaan, kullan, hopean ja kellanruskean värisille koirille  Tiiviste , laimennus 1:16.

Valmistusaineet:Deionisoitu vesi, setyyli/stearyylialkoholi NE. Dicetyylidimoniumkloridi, stearyylialkoholi NF, Ceteareth-20, lauryylimetyyligluketti-10, hydroksipropyylidimoniumkloridi, mineraaliöljy, syklometikoni ja dimetikonoli, syklometikoni, tuoksu, oliiviöljy, natriumpannottihappo, PCA, hydratyyli-PG-pro, hydroly-PG-propyliini. Propyleeniglykoli, diatsolidinyyliurea, metyyliparabeeni, propyyliparabeeni, asetamidi-MEA, hydrolysoitu hiuskeratiini, pantenoli, sorbitoli, natriumkokoyylikallageeniaminohappo, kookyylisarkosiini, vehnänalkiohappo, vehnänalkioöljy, linoleenihappo A-8, sulfurihappo, linoleenihappo A-8, Rikki 80, 10, jojobaöljy, tokoferyyliasetaatti, hydrolysoidut glykosaminoglykaanit, FD&C Blue # 1 ja D&C Red # 33

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: PS-1000-