Plutos Cheese bone apple puppy & senior
Plutos Cheese bone apple puppy & senior
Plutos Cheese bone apple puppy & senior
Plutos Cheese bone apple puppy & senior

Plutos Cheese bone apple puppy & senior

Plutos-puruluu on 100% luonnollinen juustoherkku. Auttaa huolehtimaan koiran suuhygieniasta jo varhaisesta iästä lähtien eikä rasita ruuansulatusta.
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: BAL-PL-490755

Tuotekuvaus

Miksi Plutos?

- sisältävät korkealaatuista proteiinia ja terveellisiä aminohappoja

- auttavat vähentämään plakin muodostumista ja vähentävät epämiellyttäviä hajuja suusta

- eivät sisällä gluteenia, viljaa ja laktoosia

- tukevat rasvojen hajoamista

- niissä on vähän rasvaa ja hiilihydraatteja

- kiitos Niiden hyvä sulavuus ja riittävä kovuus, ne ovat turvallisia myös pennuille ja koirille, joilla on herkkä ruoansulatus.

- on valmistettu Euroopassa

Plutot sisältävät kaseiinia – laktoositonta, vähärasvaista maitoproteiinia, joka on terveellisten aminohappojen, kalsiumin ja fosfaattien lähde, joka on tärkeä kaikkien nisäkkäiden oikeanlaiselle kasvulle ja kehitykselle. Kaseiini sulautuu hitaasti, edistää rasvan hajoamista ja tyydyttää hyvin. Se on laadukas ja pitkäkestoinen energianlähde, sillä on todistetusti antibakteerinen vaikutus ja se auttaa vähentämään plakkia ja epämiellyttävää hajua suusta.

Toisin kuin markkinoiden klassiset puruherkut, Plutot on suunniteltu siten, että ne eivät hajoa pureskelun aikana ja ne voidaan pureskella kokonaan.

Plutos Sisältää omega 3:a ja astaksantiinia, joka vaikuttaa positiivisesti luiden, nivelten ja lihasten kehitykseen ja kasvuun sekä tukee sydämen kunnollista toimintaa.

Plutos Puppy on tarpeeksi kova pureskeltavaksi, jotta se puhdistaa koiran hampaat manuaalisesti, mutta riittävän pehmeä ja hauras estääkseen herkkien hampaiden ja ikenien vahingoittumisen.

Sisältää Qrill pet - proteiinia, joka sisältää runsaasti omega 3 -rasvahappoja ja astaksantiinia, joten Plutos Puppy on sopiva herkku kaikenkokoisille pennuille, huonohampaisille koirille, sekä herkän ruoansulatuksen omaaville koirille.

QRILL Pet on luonnollinen krillilemmikkituote, jonka Marine Stewardship Council on sertifioinut kestäväksi lähteeksi ja jäljitettäväksi tuotteeksi merestä valmiiseen tuotteeseen.

Krill on yhteisnimitys pienille meren äyriäisille, jotka elävät pääasiassa napa-alueella. Ne edustavat korkealaatuista proteiinia, jolla on monia terveyshyötyjä eläimille ja ihmisille. Sitä kutsutaan usein "meren superruuaksi", mikä johtuu pääasiassa sen korkeasta astaksantiinipitoisuudesta, joka on voimakas luonnollinen antioksidantti, ja omega-3-rasvahappoja, jotka tukevat immuunijärjestelmän, sydämen ja aivojen oikeaa toimintaa. Se vaikuttaa positiivisesti pennun kognitiivisten toimintojen kehittymiseen. Samalla se on täydellinen tuki luiden, nivelten, lihasten ja jänteiden oikealle kasvulle ja kehitykselle.

Koko: 60 g, 10 x 4 x 2 cm (Se on luonnollisesti käsitelty tuote, muoto ja paino voivat vaihdella hieman kappaleittain.)

Ainesosat:maitoproteiini (kaseiini) 23 %, omenajauho 15 %, krillijauho 7 %, neitsytoliiviöljy ja kivennäisaineet (suola ja kalsium) 0,3%

Luonnolliset lisäaineet: säilöntäaineet, hapettumisenestoaine, emulgointiaine

Analyysi: raakaproteiini 40%, kosteus 16%, raakatuhka 10%, raakakuitu 3,5%, raakaöljyt ja -rasvat 3% - Omega 3 (ALA108, EPA 286, DHA 199) mg/100g, Astaksantiini 45mg/100g