Plutos Cheese Bone Small 38g
Plutos Cheese Bone Small 38g
Plutos Cheese Bone Small 38g
Plutos Cheese Bone Small 38g
Plutos Cheese Bone Small 38g
Plutos Cheese Bone Small 38g

Plutos Cheese Bone Small 38g

Luonnollinen juustoherkku pureskeluun . Se auttaa vähentämään plakin muodostumista, puhdistaa hampaita ja vähentää pahaa hajua suussa
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: BAL-PL-490793

Tuotekuvaus

Luonnollinen juustoherkku pureskeluun lampaan maulla. Se auttaa vähentämään plakin muodostumista, puhdistaa  hampaita ja vähentää pahaa hakua suussa. Se on hyvin sulavaa, ei sisällä laktoosia ja sopii  pennuille ja aikuisille koirille, sopii myös herkkävatsaisille koirille.

Miksi Plutos?

- sisältää korkealaatuista proteiinia ja terveellisiä aminohappoja

- auttaa vähentämään plakin muodostumista ja vähentää epämiellyttäviä hajuja suussa

- ei sisällä gluteenia, viljaa ja laktoosia

- tukee rasvojen hajoamista

- vain vähän rasvaa ja hiilihydraatteja

- ovat hyvin  sulavia ja riittävän kovia,joten ne ovat turvallisia myös pennuille ja koirille, joilla on herkkä ruoansulatus

.- valmistettu Euroopassa

Plutot sisältävät kaseiinia – laktoositonta, vähärasvaista maitoproteiinia, joka on terveellisten aminohappojen, kalsiumin ja fosfaattien lähde, joka on tärkeä kaikkien nisäkkäiden oikeanlaiselle kasvulle ja kehitykselle. Kaseiini sulautuu hitaasti, edistää rasvan hajoamista ja tyydyttää hyvin. Se on laadukas ja pitkäkestoinen energianlähde, sillä on todistetusti antibakteerinen vaikutus ja se auttaa vähentämään plakkia ja epämiellyttävää hajua suusta.

Toisin kuin markkinoiden klassiset puruherkut, Plutot on suunniteltu siten, että ne eivät hajoa pureskelun aikana ja ne voidaan pureskella kokonaan. Ne ovat kovia ja niiden pureskelu antaa koiralle työtä, mutta samalla riittävän joustavia, jotta ne eivät riko hampaita

Plutos-juustoluita kolmessa koossa.

Koot: Pieni (38 g, koirille 10 kg asti, 10 x 3 x 1 cm), Medium (60 g, koirille 10 - 20 kg, 10 x 4 x 2 cm), Iso (78 g, yli 20 kgpainaville koirille, 14,5 x 4 x 2,5 cm) 

Luonnollisesti käsitelty tuote, jonka muoto ja paino voivat vaihdella hieman kappaleittain.

Ainesosat: kaseiini (laktoositon), vesi, rasvat ja kivennäisaineet (mukaan lukien suola ja kalsium). Lisäaineet: luonnollinen emulgointiaine, aromi, hyytelöimisaine, väriaine, säilöntäaineet ja antioksidantit.

Analyysi: raakaproteiini 60 %, kosteus 16 %, raakaöljyt ja -rasvat 1,6 %, raakatuhka (mineraalit) 12 %, liukoiset hiilihydraatit 9,9 %. Kalorit 303 kcal / 100 g.

Luonnolliset väriaineet ovat punajuurista, karmiinista ja annattasta.

Suositeltu annostus:Jos koirasi on aktiivinen, suositeltu päiväannos on yksi herkku,  suositeltu määrä on 2-3 herkkua viikossa riippuen aina koiran painosta, kunnosta ja kokonaisruoan saannista. Älä jätä koiraa ilman valvontaa herkkua tarjoilessasi. Varmista riittävä juomavesi.