Pokusa Cod Liver Oil - Tran villiturskaöljy alk 100ml

Pokusa Cod Liver Oil - Tran villiturskaöljy alk 100ml

Turskanmaksaöljy hoitaa sydäntä ja verenkiertoelimiä. Säännöllisesti annettuna se tukee lemmikin ihon, kynsien ja turkin hyvinvointia
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: POK-305411-
Tuotenumero: 5904158305411

Tuotekuvaus

Öljy on 100 % puhdasta , se ei sisällä lisä-, väri- tai säilöntäaineita. 

Laatu ja turvallisuus:
Kalat, joista Temptation Cod Liver Oil valmistettiin, ovat peräisin hyväksytyistä kalastuksista, ja niissä on merkinnät FRIEND OF THE SEA ja MSC, mikä tarkoittaa, että ne on pyydetty kestävän kalastuksen ja kestävän merivesiviljelyn periaatteiden mukaisesti . Korkeimmat öljyntuotannon standardit on vahvistettu FSSC 22000 (Food Safety System Certification) -sertifikaatilla. Tämä sertifikaatti on moderni elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmä, joka kattaa ISO 22000:n vaatimukset sekä kaikki Global Food Safety Initiativen lailliset standardit. Lisäksi öljyn tuoreuden, erinomaisen laadun ja maun säilyttämiseksi se on pakattu erityiseen violettiin lasipulloon, joka suojaa öljyä UV-säteiden aiheuttamalta hapettumiselta.

Antotapa ja annostus:
Öljyn vuorokausiannos tulee antaa ruoan kanssa. Avaamisen jälkeen säilytä 5-15C tiiviisti suljetussa alkuperäispakkauksessa ja käytä 90 päivän kuluessa. On suositeltavaa lisätä tuote asteittain ruokavalioon. Ensimmäisten 3 päivän aikana anna puolet vuorokausiannoksesta. Taulukossa annetut arvot viittaavat annostukseen kuivaruokaa annettaessa. Erilaista ravitsemusmallia käytettäessä (esim. BARF-ruokavalio) öljyn määrä tulee sovittaa ruokavalion D-vitamiinipitoisuuteen.

Kantavat nartut/ imettävät nartut

1 g jokaista 6 painokiloa kohden

Aikuiset koirat:

1 g jokaista 10 painokiloa kohden

Kissat: 

0,2 g 5 painokiloa kohden

(annostus pipetillä suositellaan) 

Yksi pumppu vastaa 2 g (noin 2,5 ml) öljyä