Pokusa Regenerum Balm 50ml - Yrttipohjainen korjaava ja suojaava balsami 50ml

Pokusa Regenerum Balm 50ml - Yrttipohjainen korjaava ja suojaava balsami 50ml

Balsami nopeuttaa solujen uusiutumista, palauttaa ihon kimmoisuuden, poistaa anturoiden ja kirsun karheutta, hilseilyä ja halkeilua, voitelee ja kosteuttaa.

Valmistettu luonnollisten ainesosien pohjalta, kuten: risiiniöljy, avokadoöljy, manteliöljy, oliiviöljy sekä rosmariini- ja laventeliuutteet, uudistava ja suojaava balsami käytettäväksi  anturoiden ja kirsy  ärsyyntyneen ihon  ja vaurioiden hoitoon. Suositellaan koirille, joilla on herkkä, ärsyyntyvä iho sekä aktiivisille koirille, jotka työskentelevät tai harrastavat urheilua. Balsami nopeuttaa solujen uusiutumista, palauttaa ihon kimmoisuuden, poistaa anturoiden  ja kirsun karheutta, hilseilyä ja halkeilua, voitelee ja kosteuttaa. Luo pinnalle kalvon, joka suojaa haitallisilta olosuhteilta ja estää veden haihtumisen ihon kerroksista.

Käyttö:
Levitä pieni määrä balsamia tasaisesti anturoille tai kirsuun  ja hiero hellävaraisesti. Laita paksumpi kerros enturoille ennen ulkoilua. Balsami on turvallinen koirille, jotka nuolevat tassujaan. Vältä kosketusta silmiin, sekä omiin että lemmikkisi silmiin.

Ainesosat:
Ricinus Communis (risiini) siemenöljy, hydrattu risiiniöljy, Copernicia Cerifera (karnauba) vaha, Cera Alba Persea Gratissima (avokado) öljy, Prunus Amygdalus Dulcis (makea manteli) öljy, Olus, Oleil (Kasvis) Oliivi) kuoriöljy, Olea Europaea (oliivi) hedelmäöljy, Rosmarinus Ocinalis (Rosmarin) lehtiöljy, Lavandula Angustifolia (laventeli) yrttiöljy, alkoholi, kapryyli/kapriinin triglyseridi, askorbyylipalmitaatti, askorbiinihappo, sitruunahappo, limoneeni, limoniini,.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5906874731383